Blackie1218 Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 Há' írtelmesen beszíljí' te párászt! He? Mit mondol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronos Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 Ezt elq**tuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGMontana Posted Április 30, 2009 Share Posted Április 30, 2009 Há' nem is kiccsit ha nem kib@sz0tt nagyon. Hinnye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 30, 2009 Share Posted Április 30, 2009 Há nízzed má' tolnak befele á hűtőszekrínybe -e! xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norman Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Híínye, tudemán' váláki rotációs kappát occsóé? Mer az enyimmé' eltűnt... Osztmég aztatén megkérdezném húgy mííér zőőd a tráktoróm áljá? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixpounder Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Ejj ides Normany a Pesta ma vütte el a rotációs kapát,de Jóuzsi bácsinak vany-e a szentmisén monnya te ides van rotációs kapám nem köll occsóé? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elképesztő Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Nelam vane jobb kápá há kő regem szójjá pémben üzénétét áztán gyüvök tálizní ázt ázletelünk há kő még á kápá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 ekőne mönni innivalójé de lusta vagyok főőkeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 Tegnap kint-e vótam a kertben, osztán gyómláttam jó soktot. Láttam egy madártot, égban elrepűleni, nem tudom a szavat, ami illéne rája. Valami fúrcsa szerzöt vót, olyan sárgájos, libafos szíjjnű lénynek nézt ki. Há mög-e is íjjedtem tőle, mer rájam vicsorogt, osztántat elrepűlött... Hazamenek, há ottantat eszi a desznajokat... Hú, hát futott én olyan ámoktot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 Há dikkmán nézzed mán milyen tráktor megyen az úton he! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Hun mögy a tráktor e én nömlátom Na mindöggy mögyök a bótba ozt veszek szalonkás orbitot e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 nizd ma meg milyen tráktor van ot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagyne Salamon Andrea Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Van e paraszt embe a kime a réjtré kaszani arra mene e másik paraszt embe ,dumának. 5 pec muva vitázznak moungya a eggyik:Ezt kőő csináni jé té moré! röktön bele vájg a májsik Ne szoljál be, te baromarc !!! Arra men egy rendes ejmber .Hajja mit beszének , kerdezi :Ti néjzitek a GYŐZIKÉT ??? Mondják a parasztok :SÁVÁDÁRODÁLÉ !!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiga Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 dikházzatok mán körbe!há dicsakbuksi idehugyozott a szűnyegre pedig csak fél heréje van e.tulipánttaposók vagytoke csajéé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 nem cigányul köll beszélni kádvés barátom, há' parasztúl szántsad a mondatot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ans86 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 háddikmá he hö' üdvé nektök. friss kóbász lévén, hoztam egy kis öblítenivalót egíssígetekre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 csak parasztossan ejsze vagy nem tucc parasztul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmarci Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Jó estít barátaim! Mögtetszett öz a környík, úgy atta a jú istön hugy idö kövörödtem. Nemríg vöttöm itt egy kis törülötöt, hát átgyüttem mögismeeni szomszíggyaimat. Na de má' vár az asszon, mennöm köll vacsoráni. Istön ággyon titököt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harvester Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Séémmi Sinccseéén Ithéén vélem ! :D Komáltok ittén engem ? Diccssáá mi a Hélyzét vélőtök? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Jó estétet kendtek! Háááááááát ma olyan melög volt, mint... Mint az forrósító dobuz, amibö' ha kész az étel, kattan egyöt! Alig tudtam mög maradni a fődöken! No, nem baj, haza vagyok érve, bönn a hűvösbön vagyok. Mög kaptam egy Dzsípíészt a Lacitó', aki az unokafivéröm, oszt' az ilyen szakzseni, hogy tett rá nyelvöt, ami legalább érthető vó't! Nem azt a gépösített vacakot! Szép magyor nyölvön mondja: "Mönj háromszá' méte'-t maj' fordú'j balra, he'!" Ezt nevözöm! No, nöm is zavarok, megyök eszök egyöt, utána befökszök a szalmába, mert holnap mán' megint vár a munka a fődökön. Na, szép jó 'ccakát kendtöknök! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt2007 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Hát hun ísz te? A hódon vagy a fődön? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 he ? fődön élő szegén legének vatyunk. mán csak azé is mer haaa ja csendőrtiszt és kendtek fölöttesei a mennyekbe járanak, akkortán mink lenk vagyunk a fődön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 hát osztán mikoron kendtek berakták eztet a témát gondolkottak mi lészen akkoron ha megpödöröm én eztet a bajuszomat? nem biza? gondótam én eztet! de hoggya őkegyelmének ez köll hát lészen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.1250 Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Manuuőőőő bőff..noaa, manfred há mit pödőőő magaa, ne asztóata bajcát-e hee, mönjön oszt néözzön át mán a szoamszéidbaa, oszt ha viassza gyün hozzun néköm belűűle!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Február 5, 2010 Share Posted Február 5, 2010 Ejjj, á kutyá meg a mácská rúgjá még! Há' itt mindönki ekkora párászt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts