Nes-Thor Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Hej, mícsoda jó topikot csínátattok itt kedves ecséim, löhöt itten minden jó dúgukat leírni, ahogy aztat szíp míves nyölvünk mög őrízte. Éppen most jüttem ki a szántásbul, leülök ez ülé a gép ülé, bekápcsolom, erre válámi blánd gárdien oszttya nekem az észt a hángfálból, nem is értöm én, nem beszélöm eztet az nyevvet ám, csák a jó öreg míves magyartot, megyek vissza inkább kapálni tovább az asszonnnyak he. (Ui.: bocs, ha nem volt elég népies városi kölyök vagyok én, nem síkerült a nép nyelvét jól elsajátítani. És jól értem az angolt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Az asszony kédezteti, hogy nem köll-e valakinek paprika palánta ? Épp a minap vötte a bótba, osztán most derűt ki, hogy sokat vett. A bótba meg nem veszik vissza a fölösleget, úgyhogy kénytelen vagyunk eladni. Akinek köll az szójón ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Május 26, 2008 Author Share Posted Május 26, 2008 Várján mán ídes ecsém, há én oszt se tudom mi az a paprika. Megkérdezem a Pestát mer az mint mondtam vót művelt embör ám, vagyon neki 4 elemije is hinyehunya. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Jajj, micsoda szégyön ez ! Micsoda szégyön ! Neköm 2elemim van, me kirúgtak az iskolábó, mégis tudom mi az a paprika. Eh.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Május 26, 2008 Author Share Posted Május 26, 2008 Há gondótam traktor félöség de oszt a Pesta mondta hogy ez vala egy televízió e. Mondom csuhaj az meg micsoda. Oszt magyarázta azt is ottan most értöm haza, megtapastam a disznajak alatt a szart meg leföjtem a rizskát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascool Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 -Aggyonisten ecsém!Há mi a helyzet a tanyán? -Jó vóna ott,ha lenne takamány meg állat! -Há mé nem szerzi be a kelléket! -Há me nincs pénzem! -Há az szégyön!Mé nem megy dógozni e másik tanyára? -Há me ilyen nincsen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D34DLY Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 aggyon isten!!!mútkor monta a riska tehény hogy tanát az internyeten valami gyó kis ódalt!valami pájöritklubb vagy mi a vér a neve!!!nézzétek meg tiktek is!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDave Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 mikó pittymallott mondam az asszonynak, hó. te asszony a desznyóknak ennyi annyi kék, me úgy taknyán lesző tenyerűlve, hogy az összes agáca fát összeszeded a dűllőn. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 szíp estét embörök mámma törtint miko gyöttem házá a uton a sötitbe há a egy mászkos huligán elimugrott azt mondta hogy pizt vágy iletet há mondom itt a piz csak mennyéé e me fétem nágyon erre ő elment mondom mágámbá hálá áz istenek.. rögtön káptám mágámot oszt sietem házáfele de uközbö halottám hogy a kocsmábá vigádozás van há betértem miért is ne beütem iszogáttám jól elvótam erre beállit áz ásszony egy nyujtófávál jáj mondom mágámbá ez kitekeri a belömöt erre vágott egy nyákást másnáprá má a kóházba keltöm. meggyógyutam osztan mentem házáfele többet se ittam ez a törtinet víge kérek véleményt!! hogy tetszett a történetem??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_cornleone Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 winny! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokerarc Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 há ínis meg gyüttem györökök. tégnáp megszűt áz íső györök kért tőlünk egy ojan lápos áutót a györöknök kimént áz áutópájárá és elütötte égy kámijon másnáp bekerűt a kórságybá. házájött mondta, ákár egy ojan nagy áutót ámi mégy vízün fűdűn lévégőben há vettünk néki egy ojat és megin bélémént égy fábá. és meghót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Hát üdv gyerekek.Meggyüttem.Na mirü vót szó?Várgyatok szólok Pistának.Hej Pista na gyüjjé má ide.Az isten f**szát gyűjjé má ide ha azt mondom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Aggyon isten derűt gyó napot! Nem rég gyüttem vissza a tanyára. Hát én mondom, hogy ezek a csúzdák nagyon eszeveszettek! Az asszony bezzeg, jó Hajdúszoboszlói csuszát mondott! Még hozzá túrósat! Erre ilyen kanyargós izébe kellett menni, osztan vízbe estem! Még hozzá hidegbe! Hegyes szögű huszonkít fokosba! Lehet hogy paraszt volnék, de viszont ki gyártam a nyóc elemet! Na megyek, mer az asszony már vár a jó csabai kolbásszal! Na szép gyó derűs napot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 a vízbül veszi ki a zoxigént, tetszik érteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
körömlakkbaby:) Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 gyajj há mi van itten ? tennap ícaka a tikom lefialt XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 öjúúúj.a tik tojást rak és nem fial. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCoder Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Ákkora paraszt vagy ha a göncölszekér lejjebb gyünne, azt is megpakónád trágyávaa.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GáborMeister Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Hijehuja ecsém,akkora peraszt vagyol,hogyha kinyitod azt ja szádat,hollani á pajtaajtó nyikogását! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 ne fürgyé le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 há' mé ne füröggyek le egé' nap dógozók olyan büdös vágyok, minthá egy teli disznajokból álló bigyuszbó jönnék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 akkó se fürgyé le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Lehet hogy te nem fű'desz lé, de én lé fű'dök, me' olyan büdös vagyok, mint a disznajaknak az ola. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekelyj Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 No és oszt mongya meg nekem atyafi, miúság szögeden? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 nálunk va' egy birka pásztó aki mindég ezt kiabálja!Hájtsád a kurva anyádat hazafele őkteket!!XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Na oszt vótá fent szombaton? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
btomek10 Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Á tiknak a tollábul csináljon má néköm válamelyik fatty egy vánkost mert dögleni szerötnék a jányokkal hee. (A tyúknak a tollábol csináljon már nekem valamelyik gyerek egy párnát mert aludni szeretnék a lányokkal ) tudom hogy hülye mondat de benne van az egész parasztszókincsem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Osztán ennek itten minnek vagyon? Me' én hétszentségit szajonnát nem eszek, ha tudom mijjez itten! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Nöm öszöl szalonnat? Ákkor ögyél zsíroskönyöröt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 No, gyarekek magkérdeném tületek, hogy kit tud... Kapááni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 mik parej nim tud? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts