EmM Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Mondatok, amiket nem szeretnél hallani egy tetováló műhelyben: 1. SAS? Nem azt mondta, hogy pasas? 2. Kifogytunk a vörös tintából, ezért rózsaszínt használtam. 3. Önt keresték telefonon. Remélem, hamarosan találkozik még valakivel, akit Kolompár Pamelának hívnak... 4. Ember, hogy utálom ezt a rohadt csuklást! 5. Nem akar még valamit íratni a hátára? Most látom, hogy egy csomó hely van még itt. 6. Most már elárulhatom, hogy még sosem csináltam ilyet ezelőtt. 7. Kész a zászló, és ezektől a zsírpárnáktól még lobog is. 8. Ön ha elront valamit zárójelbe teszi, vagy áthúzza? 9. Hoppá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 omg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Vagy akár: nem baj, ha véletlenül fejjel lefelé sikerült? Hennával jártam így a nyakamon. Majd "kijavították", és az eredmény egy 10centis horogkereszt lett a nyakamon úgy, hogy magasnyakú cuccokkból is vígan kilátszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Ez a 9. nagyon nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Vagy akár: nem baj, ha véletlenül fejjel lefelé sikerült? Hennával jártam így a nyakamon. Majd "kijavították", és az eredmény egy 10centis horogkereszt lett a nyakamon úgy, hogy magasnyakú cuccokkból is vígan kilátszik amugy eredetileg mi lett volna? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 "SAS? Nem azt mondta, hogy pasas?" Hát nem mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 nekem a 8-as tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 vagy: ez az egyetlen hely ahol vállaljuk a HIV fertőzötteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Ja......és egyiket se szeretném hallani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 a 9. nagyon jó szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 A karom nem egy Stalone kar, és egy nonfigur-t akartam rá csináltatni... A csávó aszondja: "Hurkapálcát nem szívesen firkálok össze!!!" :blink: :( :angry: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 6-7-8-9!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon jók! Eddig se szándékoztam tetkózni, ezután nem is fogok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 A karom nem egy Stalone kar, és egy nonfigur-t akartam rá csináltatni... A csávó aszondja: "Hurkapálcát nem szívesen firkálok össze!!!" :blink: :( :angry: Ilyenkor azt kell mondani, hogy a te pénzed, azt csinálsz vele amit akarsz. Meg még esetleg olyat is, hogy "többet ide nem fogok jönni, és senkinek sem fogom magukat ajánlani !". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 7. Kész a zászló, és ezektől a zsírpárnáktól még lobog is. 8. Ön ha elront valamit zárójelbe teszi, vagy áthúzza? 9. Hoppá... ez a három állati Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 10. Elnézést kérek, de összekevertem önt egy másik ügyfelemmel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Az 1., 4., 7.-en nagyokat nevettem. 1. SAS? Nem azt mondta, hogy pasas? 4. Ember, hogy utálom ezt a rohadt csuklást! 7. Kész a zászló, és ezektől a zsírpárnáktól még lobog is. hoppá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 jot nevettem ezen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Nem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts