kodax Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Lassan kezedek kifogyni az ötletekből..mit talál még ki a rapidshare hogy megvédje rendszerét,megkeserítve ezzel a letöltők életét? További Szép Napot! kodax Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 nézzük a jó oldalát, legalább tanítaná is az embereket illetve azt hiszem megnőnének a premium userek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 és aki megoldaná annak zsíros állást adnának.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Szerintem a rapid szerverek mellet lévő emberek nagyobb mennyiségű kokain, vagy heroin hatására találnak ki ilyen marhaságokat! A macskás+kutyás variációjukat meg a marihuana számlájára írnám! Ezek nem normálisak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Így legalább megtanulnak az emberek angolul! De néha vannak olyan suták, hogy nem veszik észre a macska mintát, hogy olyan betűket kell beírni! De most Happy Hours Day van rapidon, szal nem kell kódokat beírni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 wááá ez nagyon kemény :D még oldd meg ezt a maxwell egyenletet mire kiszámoldnád,addigra 56x lejárna a kód és tölthetnéd újra szerintem egyszerű a megoldás: így akarnaknának atomfizikusokat képezni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenstone Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Akkor asszem nekem mázlim van, mert már egy hete azt írja ki, hogy Happy ours! Have fun! és nem kell beírnom ilyen kódokat, meg várni perceket. De sajnos a letöltések között azokat a hosszú időket még mindig ki kell várni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Gyanús is volt nekem ez a sok Happy Hours xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 és még mindig vannak boldog órák de aaaaaaz szerintetek miért vannak ???????????????? reméljük már dolgoznak orosz barátaink azon hogy megcsinálják és remélem nem azért vannak a boldog órák mert a maki rapidosok változatatni akarnak még mindig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Én asszem egy darabig akkor hanyagoloma rapidot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Komoly szerencsére nekem mostanában "happy hours " van... Szerencsére... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Na látjátok, ezér torrentezek Lehet ezért rakták ki a happy houröket, hogy titokban ezt készítsék? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Akkor asszem nekem mázlim van, mert már egy hete azt írja ki, hogy Happy ours! Have fun! és nem kell beírnom ilyen kódokat, meg várni perceket. smile.gif De sajnos a letöltések között azokat a hosszú időket még mindig ki kell várni. sad.gif Indítsd újra a netet...és akkor nem kell várni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Május 12, 2008 Author Share Posted Május 12, 2008 ja...csak aki fix ips az hiába indítgatja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Szerintem azért vannak ilyen kódos hülyeségek hogy minél kevesebben töltsenek sokszor igencsak túl vannak terhelve a szerverek pl próbáljon meg valaki vasárnap este letölteni valamit....max 20kb/s-el jön bármeilyk szerverről. Így legalább ki tudják zárni azokat akik nem tudnak angolul Happy Hours meg késő éjszakától másnap délig tart kb szerintem akkor van amikor kevesen töltenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Nekem hétköznap reggeltől 17:00-ig tart, és nem tudom hogy nektek miért de én akármikor töltök rapidról mindíg maxal jön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz007 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Nektek mi jött ki a Riemann cuccnál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Május 12, 2008 Author Share Posted Május 12, 2008 lol,azt hiszed meg tudom oldani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 deh má nagyon idegesít!!! a falba csapkodnám a rapidshare vezetőjét, vagy aki ezt kitalálja, ez a mcskás cucc is má. kiesik a szemem, mire megtalálom, hogy mejikeken van az a nyűves macska. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts