bobita9010 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 ezt mien progval lehet? lécci linkelje be vki köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Ha jól tudom a HD filmek kiterjetése .mkv. Márpedig ha így van, akkor neked az Allok Video Splitter kell neked. Ime: http://rapidshare.com/files/112674479/Allok_Video_Splitter.zip Kód a regisztráláshoz a Registration.txt fájlban lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisean Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Én csak egy egyszeribb kérdést szeretnék feltenni. Letöltöttem egy 720p-filmet aminek a kiterjesztése mkv. formátum. Ki írtam dvd-re de nem ismeri fel a lejátszom miéért. A lejátszom sima Philips divx. Nem házi mozi. Valamit konvertálnom kell, vagy kell egy komolyabb lejátszó? A gépen megy ott nincs gond. Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 .mkv -t tudtommal egyik lejátszó sem viszi csak a PC. Viszont ha átkonverálod Mpeg2 (DVD) -be vagy aviba akkor romlik a minősége tehát semmi értelme nem volt HD minőségben leszedni Ettől függetlenül ha átkonvertálod akkor lejátsza majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisean Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 Köszönöm szépen a választ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 az mkvtoolnix -el azt meg tudod csinálni, hogy kiveszed a felesleges hangsávokat. én személy szerint nem szeretem a filmeket vágni. ha nem megy ki egy lemezre, akkor csk simán becsomagolom és darabolom rarral. ha meg akarom nézni, akkor kicsomagolom. nem sok az a 10 perc várakozási idő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts