benczezsolt Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 BluePanther V350 szeretnék iGO08 at rakni, hogyan lehet ezt megoldni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Vagy USB-n keresztül vagy memória kártyáról. De a leg tisztábban úgy ha bemész a bolta és megmondod hogy szeretnél rá egy IGO8-as navit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemonet Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 (edited) BluePanther V350 szeretnék iGO08 at rakni, hogyan lehet ezt megoldni? HY! Sz.tem nézzél körül http://74.125.39.104/search?q=cache:raOKaxzRmiUJ:forum.sg.hu/listazas.php3%3Fazonosito%3Dbdwteam%26id%3D1147171953+blue+dragon+warez+igo8&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu meg nézzél körül http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=255&t=46283&st=0&sk=t&sd=a Valamelyiken 100%, hogy találsz megoldást a gondodra. Az 1. link magyar, 2. ENG, ne parázz kérdezni a fórumokon!! Sok sikert! NO THANX!!!! Módosította Május 19, 2008 Silverr Tilos a direkt link,code tag használata kötelező! (Silverr) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brigi1 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 BluePanther V350 szeretnék iGO08 at rakni, hogyan lehet ezt megoldni? Helló mindenkinek! Én is vettem egy Blue Panther V350-et igo 2006 plusszal, de becsaptak és beta verzió van rajta. Ezt nem lehet frissíteni, tudna valaki segíteni, séria szám estleg letöltő kód? A készülék nem akar az actívsync- el sem komunikálni esetleg cd? (mert azom sincs) valakinek? USB- n kilátásom illetve halvány gőzöm sincs hogyan megy. Kezdő vagyok, ha van valakinek tapasztalata kérem lépésről lépésre írja le! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts