TR4KI Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Mi az h az tud kritizálni aki ért is hozzá....ezek csak azt mondják amit hallanak nem tudnak ezek semmit....ha értenének hozzá akkor meg nem csak a külsőn akadnának meg pl az emonál meg az animenél...hanem belemásznának a téma belsejébe is...és ha télelg értenek hozzá és értik is h mi van ott nem csinálnak videot...hanem leszarják az egészet... ezek nem kritizálnak hanem visszaköpködik azt amit a jónép már megrágott...ilyen a függős video is...manapság ez nagy téma mind a felnőttek mind a fiatalok körében.... ez nem az ő kritikájuk hanem az átlag embereké..és ők meg "hasznot" húznak ebből.... Ha nem teccik el lehet menni senki nem mondta h ozd itt a hülyeséget mivel sneki sem kiváncsi rád..... Szval el lehet menni.... Amugy meg nagyon nincs igazad... De ha feltűnt volna mindenki más véleményen van szval lehet elkéne kicsit gondolkodnod rajta... NEm gondolod keménylegény???(gondolom függő vagy meg minden h így maghadra veszed...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 tr4ki-nak igaza van, függő vagy vagy vmi olyan féle ember akit kritizálnak ezért nem tetszik neked... régen én is wowoztam, mégis tudtam nevetni az 5. részen, meg a többin is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLOL Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 10. vidi nagyon jo lett. igazuk van. teljesen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 nincs több antifaces Nézzétek meg a videót és rájöttök hogy miért: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiwarrior Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 áh szerintem ez akkor is butaság volt, hogy eltették a videókat - meg kellett volna várni míg letöltöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Most megint engedélyezve van pár, ja és csináltak újat. http://www.youtube.com/watch?v=sN0wW5NSm9I Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Csináld úgy, hogy az egyenlőség jel után után lévő részt (...watch?v=**) kimásolod, és beírod elé és mögé,hogy{ []-vel persze.}(youtube)sN0wW5NSm9I(/youtube) mert ezt is megengedik a modik.És voálá. Akinek van gusztusa,csak az nézze meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Tudom hogy kell, ennek ellenére én nem csípom az embedded lejátszót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 valaki majd letöltené a rapidos antifaces videókat és feltöltené data.hu-ra, vagy load.to vagy bármi másra, mert én nem szeretem a rapidot amióta lassú, de azért kéne az antifaces Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Törölték a 12es videót -,-" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 igen, a modoknak (youtube-s modok) fáj az igazság, vagy nem nekik, nekik csak kötelező törölni. 12-es videó is igaz, 11-es is Jók lettek, összes videó jó. aki nem látta a 12-es videót az le tudja tölteni, rámegy valamelyik antifaces videóra és ott letudja tölteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Szerintem 18+ra kellet volna állítani. Voltak benne elég dúrva képek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 12. videó nagyon durván eltért a megszokottól, de teljesen igazuk van! Ez már nem humor. Itt le lehet tölteni: http://data.hu/get/484898/ANTIFACES_12_ANIMAL_TORTURE.wmv.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts