Series Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Horda ! Tört szerón tolom és majdnem minden kis ált. iskolás hordával akar lenni , de az értelmesebb réteg mint pl. én már egész jó kis társaság vagyunk és szinte mindig együtt megyünk instázni , BG-zni stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drum 'n Bass Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Hordáás egyértelmű.. 70 es taureemel mindig felmenni SW -be és nyírbálni az Alisokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tutucs Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Nekem is inkább a horda jön be jobban, 1részt mert jobban ismerem (a questeket nagyon) az alinál meg csak ijen 20xes raten vittem fel karit, nehéz lenne 5xesen másrész mert jobban is teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Egyértelműen horda! Ott sokkal több az 'ember' mint az allianceban... Csak 1 Allis karim van egy gnom.. az is csak a szerelés miatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 15, 2009 Share Posted Március 15, 2009 For The Horde, For The Win! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Március 15, 2009 Share Posted Március 15, 2009 "hordás a szív hordás a lélek, hordás leszek amíg élek!" volt guildtársamtól hallottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geniuz Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Hát ez szervertol is fugg.2 szerveren játszok,a fun illetve a high rate servereken a horda, a low rate illetve a blizzlike servereken az ally dominál.Legalábbis ez az én megfigyelésen.Amugy nem igazán huzok semerre,ott jáccok ahol épp a haverok vannak vagy ahol kedvem szottyan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyunyus Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Lok'tar! Én eddig 4-5 szervert próbáltam, mindenhol mindkét frakciót.... A tapasztalatom az, hogy az alliance-ot átlag (van kivétel szerver, ez az ÉN tapasztalatom) 12-13évesek alkotják, ritka az idősebb játékos.. A hordánál az értelmesebbje elengedi a nálánál kisebb allist, hagy menjen, az alliról ez nem elmondható.. Sokan el vannak szállva és bepróbálnak pvpben lenyomni.. A 80as ferál dudum is támadta már meg 44es humán warri Plusz, hogy a hordánál folyamatos volt minden szerón az adás-vétel kéztől kézig, míg allinál hol AHból, hol vendortól kellett beszerezni a cuccot, vagy feltolni szépen a profot.. Ha a sztorit nézzük, akkor az allinak van "igaza", betolakodtak a földjükre, a világukba, majd mészárolni kezdték a népet, persze, énis enragelnék erre.. De az alli azt mondható, hogy toleráns népekből áll, amikor meg kiderült Thrall jóvoltából, hogy Güldan és Ner'Zul befolyása és manipulációja okozta az egészet a békét nem a horda törte meg For the Horde!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 még régen az allira szavaztam, de most már nem pártolnék egyik oldalra sem... ugyanolyan élő emberek játszanak mindkét oldalon... mindenhol vannak gyökerek és jó arcok... tudjátok, 'real life human' racial a változatosság... mindenki más és más... nem az alapján választ valaki frakciót, hogy hány éves... részben az ismerősök befolyása, részben a 'fú, ez de ronda/de jól néz ki' hozzáállás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
salla Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Warcraft 3-ban a kedvenc fajom a human volt, így azt választottam először. Utána meg nem volt szívem otthagyni a mágusomat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Lok'tar! Én eddig 4-5 szervert próbáltam, mindenhol mindkét frakciót.... A tapasztalatom az, hogy az alliance-ot átlag (van kivétel szerver, ez az ÉN tapasztalatom) 12-13évesek alkotják, ritka az idősebb játékos.. A hordánál az értelmesebbje elengedi a nálánál kisebb allist, hagy menjen, az alliról ez nem elmondható.. Sokan el vannak szállva és bepróbálnak pvpben lenyomni.. A 80as ferál dudum is támadta már meg 44es humán warri Plusz, hogy a hordánál folyamatos volt minden szerón az adás-vétel kéztől kézig, míg allinál hol AHból, hol vendortól kellett beszerezni a cuccot, vagy feltolni szépen a profot.. Ha a sztorit nézzük, akkor az allinak van "igaza", betolakodtak a földjükre, a világukba, majd mészárolni kezdték a népet, persze, énis enragelnék erre.. De az alli azt mondható, hogy toleráns népekből áll, amikor meg kiderült Thrall jóvoltából, hogy Güldan és Ner'Zul befolyása és manipulációja okozta az egészet a békét nem a horda törte meg For the Horde!! az orkok jöttek csak Azerothba, a Forsaken kivételével a többi hordás faj már akkor ott élt. a blood elfek még az allinak segítettek, csak aztán Garithos börtönbe záratta Kael t és onnantól nem cimboráskodtak, a trollok a legősibb faj a warcraftban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
<uzsi> Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Lok'tar! Én eddig 4-5 szervert próbáltam, mindenhol mindkét frakciót.... A tapasztalatom az, hogy az alliance-ot átlag (van kivétel szerver, ez az ÉN tapasztalatom) 12-13évesek alkotják, ritka az idősebb játékos.. A hordánál az értelmesebbje elengedi a nálánál kisebb allist, hagy menjen, az alliról ez nem elmondható.. Sokan el vannak szállva és bepróbálnak pvpben lenyomni.. A 80as ferál dudum is támadta már meg 44es humán warri Plusz, hogy a hordánál folyamatos volt minden szerón az adás-vétel kéztől kézig, míg allinál hol AHból, hol vendortól kellett beszerezni a cuccot, vagy feltolni szépen a profot.. Ha a sztorit nézzük, akkor az allinak van "igaza", betolakodtak a földjükre, a világukba, majd mészárolni kezdték a népet, persze, énis enragelnék erre.. De az alli azt mondható, hogy toleráns népekből áll, amikor meg kiderült Thrall jóvoltából, hogy Güldan és Ner'Zul befolyása és manipulációja okozta az egészet a békét nem a horda törte meg For the Horde!! nézd.. az alli mégis mindig jobb a bg-kben. akkor ez most hogy is van? ők össze tudnak játszani manapság, nem úgy mint 3 éve. pedig akkor valóban tele voltak taknyos kölkökkel. a horda ezzel szemben szinte sose tud összejátszani bg-ken, meg úgy ált sehol.. legalábbis a blackout-os pvp szervereken. persze ettől függetlenül csak hordás karim van, de jó lenne ha ez a frakció is megtanulna összefogni. ahogy észreveszem az anno allis kisgyerekek átpártoltak horda oldalára, és ezt gyengítik.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyunyus Posted Szeptember 15, 2009 Share Posted Szeptember 15, 2009 Finep-<uzsi> mindkettőtöknek igaza van... Mondjuk 3éve még nem toltam, max a WC3at, szal ekkorról nincs tapasztalatom, de manapság a horda összefogása téll gagyi... Igaz, ha az ember kilép a sorból és kézbeveszi az irányítást, akkor nagyrészt hallgatnak rá (nem egy WSGt így nyertünk), ha mégsem, akkor "leave battleground"... Az alli egyébként van, hogy 11v2vel kezd egy bgt a Rev-en, hogy hogy arra egy magyarázat van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morthenak Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Egyértelmű FOR THE HORDE!!!! Én Blood elf kedvelő vagyok. De azért a catalysm-ban talán kezdek 1 worgent . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Mindkettöre teszek egy Voksot!Mindegyikben vvvannn valami másss Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Mindkettöre teszek egy Voksot!Mindegyikben vvvannn valami másss Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts