EmM Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 LEVÉL AZ EGYIK BEVÁSÁRLÓKÖZPONTTÓL. .. "Tisztelt Asszonyom! Üzletünk fontolgatja, hogy kitiltsa az ön családját a területérol, férjének rendszeresen tanúsított zavaró viselkedése miatt. Az alábbi listát mellékeljük azokról a ténykedésekrol, mellyel az ön férje a többi vásárlót zavarta illetve megbotránkozásra késztette, miközben ön vásárolt nálunk. Minden alábbi ténykedését a biztonsági kamerák felvételei alapján ellenoriztük. 1.) Elvett 24 db óvszert a polcról és más vásárlók kosarába rejtette, amikor azok nem figyeltek. 2.) A háztartási osztályon minden ébresztoórát beállított úgy, hogy azok perces eltérésekkel kezdjenek csörögni. 3.) Paradicsomlébol egy csíkot húzott a padlón a WC-ig. 4.) Odalépett egy eladóhoz és hivatalos hangon a következot mondta: " 3-as kód a háztartási osztályon", majd figyelte mi történik. 5.) Az ügyfélszolgálati pultnál egy csomag M&M´s -et próbált meg az ingyenes házhozszállítási szolgáltatásunk keretében hazaszállíttatni. 6.) A "Vigyázat nedves padló!" táblát egy padlószonyeggel borított terület közepére tette át. 7.) A kempingosztályon felállított egy sátrat és az arra haladókat beinvitálta azzal a feltétellel, hogy hozzanak maguknak párnát az ágynemuosztályról. 8.) Amikor egy eladó megkérdezte tole hogy segíthet-e, sírni kezdett és azt kiáltozta "Miért nem tudnak békén hagyni végre?!!" 9.) Közelhajolva egy biztonsági kamerához tükörnek használva annak lencséjét az orrát túrta. 10.) A vadászosztályon a fegyverek próbálgatása közben a többi vásárló által is jól hallható emelt hangon megkérdezte az eladót, hogy merre talál antidepresszáns gyógyszert. 11.) Körbelopakodott az üzletben, miközben a Mission Impossible címu film zenéjét dúdolta hangosan. 12.) Az autófelszerelés osztályon különbözo méretu tölcséreket a mellkasára rakva próbálgatta a "Madonna kinézetet". 13.) A ruhaosztályon elbújt a ruhák közé és amikor az emberek közelértek, kiáltozni kezdett: "Engem! Engem! Engem válassz!" 14.) Amikor a hangosbeszélo megszólalt, a földre vetette magát és csecsemopózban azt sikoltozta: "Neee-neee! Azok a hangok megint! " 15.) Bement egy próbafülkébe, majd némi várakozás után hangosan kikiabált: "Elnézést, de itt elfogyott a WC papír! Tudna hozni valaki? " Tisztelettel: Igazgatóság " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 10.) A vadászosztályon a fegyverek próbálgatása közben a többi vásárló által is jól hallható emelt hangon megkérdezte az eladót, hogy merre talál antidepresszáns gyógyszert. Neee, neeeee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 15.) Bement egy próbafülkébe, majd némi várakozás után hangosan kikiabált: "Elnézést, de itt elfogyott a WC papír! Tudna hozni valaki? " Ez betett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Azthiszem mindegyiket idézhetném hogy az a legjobb. Nagyon állat mind. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 ÜT!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 a kotonos az nagyon állat... képzelhethém milyen feje lenne a pénztárosnak meg a 80 éves papának mikor egy doboz koton van a kosarába... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Nem a simpson családból vannak ezek? Tiszta olyan mintha Homer Simpson csinálta volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 :lol: komoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Szakadtam az egészen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Apám nagyon kösszi ez nagoyn tetszett le is mentem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Durcaaa Szakadok mindegyiken Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnfighter Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 qrva nagy :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 nekem is rögtön Homer jutott eszembe, ijet csak tőle tudnék elképzelni nagyon jók, kösz szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neroxa Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 igen.. nekem is egy homér fazonú hapsi jut eszembe a lista olvasása után! egéybként k***a jó! köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Hihetetlenül jók! Kösz! A 7.-et akárhányszor elolvasom, nem bírom, ki röhögés nélkül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balik Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Ez tényleg nagyon kemény! Tomek majd valamelyiket bejátszuk a helyi Teszkó névre halgató hippermarketbe!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Ok, én benne vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts