Vakond93 Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 "Zsoltti te mit gondolsz...?" De ti mit gondoltok Rokker Zsolttiról? Én bírom, csak azt nem értem, hogy hogyan lehet ennyi hülyeséget mondani egyszerre, jó "színész", jól eltudja játszani a nagy "alkoholista rokkert", azt mondjuk nem ajánlom senkinek, hogy Rokker Zsoltti képzeletbeli alakját valaki a való életbe megformálja, de így elképzelni nagyon jó Szóval ti mit gondoltok róla? Utáljátok vagy jókat röhögtök rajta? Ha netán nem ismernétek: www.rokkerzsoltti.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Én mindig is imádtam Zsoltit Régen az összes CDje megvolt a gépen, de egy vírus miatt elveszett. Mikor a "Mi kérünk elnézést"-ben van, annyira nem jön be.(nem ő írja a szövegét) Rizses farhát forever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts