Spiller Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Sziasztok, bemutatom, első VT-met, Szerintetek, van valami, amit elrontottam, vagy olyan amit másképp csinálhattam volna, bármilyen tanácsokat elfogadok Üdv. Spiller Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 van pár baja.... lámpa széle nagyon egyenetelen... rácsozásnak meg nincs vége (árnyék)... meg elég előnytelen az autó helyzete... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 AZ első neon furcsa, meg a rács is. a lámpát nem tudom mivel csináltad de az a piros csík körülötte elüt. Ezt vedd jótanácsnak és ne kudarcnak és ne hagyd abba, bele fogsz tanulni, ha van kitartásod meg időd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 1. túl kicsi (640x480) tuningot 1024.768 alatt nem szabad csinálni... így nem látszik belőle semmi (gondolom azért is nyomtad össze ) 2. a neon borzalmas, szerintem azt hanyagold 3. a rács se a legjobb 4. rendszámtáblának külső ragyogás... 5. piros körvonal a fényszórón 6. a legrosszabb pedig, hogy a rácsra írtad rá a neved... elég idiótán néz ki, rá lehet írni a képre más módon is... nagyjából ennyi, szerintem még gyakorolgass, de az alap dolgokat (ültetés, felnicsere, színezés) és ha már jól megy, akkor kezdj mindenféle csili-vili nídforszpíd verdákat csinálgatni... de azok se mindig a legjobbak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Jójó cska én az alpképre is akkor már kíváncsi lennék plusz azpn kívül amit már elődtem elmodntak nekem még az is szembeötlött hoyga a másik lámpa (túloldali) nem hasonlít a közelebbire És az aa rendszámtábla szerűség ami jobb oldalt van iszonyatgagyi de ha tényleg ez az első akkor lesz még jobb is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts