Jaks Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Lábbal együtt növő cipőket kezdtek árulni Nagy-Britanniában a szülők legnagyobb örömére. A cipő gombnyomásra nő "egyet", bár nem a végtelenségig. A magyar mérce szerint pár számmal nagyítható. A növesztőgomb a cipő oldalán van. A lábbelit fokozatosan is lehet nagyobbítani - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap. "A szülőknek nem kell pár hónap elteltével ismét a cipőboltba kullogniuk, ha gyorsnövésű gyermekük lába" - mondta az újdonságot forgalmazó boltlánc márkaigazgatója. A növeszthető lábbeli ára 48 font (16 800 forint). Az a gyerek sincs az újdonsággal bajban, akinek felemásak lábai: egyik nagyobb, mint a másik, vagy - ami ugyanolyan gyakori -: a másik kisebb, mint az egyik. Ilyen esetben az egyik cipőt elég az eredeti méretében hagyni, a másikat pedig kissé megnöveszteni. (MTI-Panoráma) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Mekkora hülyeségeket tudnak kitalálni Akkor majd a futball cipőket is így tervezik és véletlenül a csatár foghatja a cipőre a dolgot, hogy megrúgták és megnőtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Hát igen...már mindent kitalálnak..de ez egy jó találmány... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Tök praktikus, főleg ha azt vesszük,hogy egy márkás, nem változó méretű cipő még drágább is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Naja, hosszában nő, és széltében? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 ja ez is olyan találmány kinek mire van pénze nem márkás üzletekben (pl.:kinai) ezen az áron 5-8 darabot is tud venni egy kisebb gyerkőc 1-2 hónap alatt lehet hogy szétrugdal egy cipőt akkor melyik az olcsóbb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Április 26, 2008 Author Share Posted Április 26, 2008 Jó lenne egy ilyen Nike-ba, vagy Adidas-ba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 A kínai cipőkbe az a jó, hogy olcsók és nem 15 ezer forinttól indulnak a 45-ös méret felett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 persze.. odaadod a gyereknek az meg elkezdi huzni a szajat varhatod hogy felvegye, ha nem tetszik neki akkor kar az egeszert. Meg azzal fog szorakozni hogy nyomogatja, aztan ugyfelejti es esik akkorakat hogy bereped a koponyaja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Ez meg a másik Valaki pár képet tudna nyomni, hogy milyen még? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Ez tiszta b@romság. Nekem nem kéne ilyen:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Érdekes, az biztos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakond93 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Érdekes, de sztem hülyeség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 ésha szétmegy a cipő, vagy elkopik, mielőtt nőne a gyerek lába?? jajj olyan okosak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximo Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Szerintem sokan menőségből cserélgetik a cipőjüket, ezért nem is értem a feltalálókat. Egyébként én addig hordom cipőimet amíg szét nem szakadnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Ez aztán nagyon értelmes... Főleg hogy a gyerekek legyen kisfiú, vagy kislány de főleg a fiúk nem arról híresek hogy olyan sokáig bírná a cipőjük. Szóval szerintem most feltaláltak egy olyan dolgot ami lehetővé teszi, hogy a lyukas elrongyolódott cipők mérete nőjjön 1-2 számot. Elképesztő, hihetetlen.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Ez mind szép és jó, csak az a baj, ha kinőttem, ha nem, én 2havonta lecserélem a cipőmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Az a baj hogy nem értittek . Ez nem nektek van 40-45os lábu emberekre hanem 1-2 éves gyerekeknek ( vagy fiatalabbaknak ) akiknek nö a lábuk de egy 16-18 éves embernek már nem igazán fog nöni a lába f:/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts