palibaba Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Én komolyan besírok!! Az egy dolog hogy kódotkell beírni a rapidos holmik letöltéséhez, de mi a f...ért tesznek ki kb. 6-8 olvashatatlan betűt vagy számot, mikor csak négyet lehet begépelni. Ha valaki lát logikát az egészben, az írjon, mert jelenleg nem nézek hü...bnek senkit az ilyen sz...r kitalálójánál!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Szia! Nem tudom mi a bajod vagy azokat a betüket kell beütni amiken vagy a macska vagy a kutya van. A logika ott van benne hogy teli van olyan programozóval a világ akik megirtak olyan programokat amik a kodot maguktól irják be anélkül hogy teneked azt látnod kell.Ezáltal (ő szemszögükből) ezzel leterhelik a szervereket. Ez az egyik oka a másik az hogy itt is vannak olyan programok amikkel kiehet ezt játszani mármint a 4 betüs kódot .Ezért nem kell várniuk a letöltöknek. ez mint tudjuk nekünk jó nekik nem. Ezzel probálják rákényszeríteni az embereket vagy a premium account-ra vagy pedig a várakozásra. remélem sikerült elmondanom a lényegét. üdv:Marco Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 hát...én átlagban egyszer legalább elb*xom elég nehéz látni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 felháborodás elött olvasni is lehetne, egyrészt a rapidot, másrészt ha másnem hát a fórumot, mostanában szinte minden nap nyílik meg egy rapidos topic ezzel a problémával.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Hát igen... Most van ez a kutyás, macskás dolog, és még el is homályosítják. a betü típus is szörnyü néha.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 ad1: Van olyan, mikor a macskákat és a kutyákat úgy teszik bele a betűk közé, hogy a két állat semmiben sem különbözik egymástól. ad2: Olyat is láttam már, hogy az egyik állat (macska vagy kutya) farka a C betűből csinált egy G betűt. ad3: Valamikor magát a betűt sem lehet elolvasni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts