depechemode Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 (edited) arra kérlek titeket h sok dicséret volt a depeche mode topic miatt, csak sajnos elszúrtam mert nem tettem code tag közé a letölteni való dolgokat.. kiváncsi lennék h mennyire érné meg újra csinálnom?? ezért oldalt nem csinálnék de IDE szívesen felpakolnék rengeteg mindent.. a lényeg az lenne hogy csináljam újra és ha igen akkor milyen tárhelyre töltsem fel.. ha van legalább 30 szavazat akkor biztosan megcsinálnám.. ui: csináltam az elite warez site-on is, csak egy kis bajba keveredtünk... de vhogy ez az oldal jobban a szívemhez nőtt.. :) Módosította Április 25, 2008 spdeluxe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Én díjjazom az ötletet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Én is díjazom! Nagyon szeretem a zenéjüket, és úgy az egész bandát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attys Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Persze, hogy legyen! Nagyon jó volt a régi is. Kár, hogy már nincs. De persze, hogy szeretnénk. (Bocs a többesszámért.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Április 26, 2008 Author Share Posted Április 26, 2008 nem hittem h valaki nemet is fog nyomni.-. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Tőlem is jöhet,mert mostanában megint hallgatom őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Jöhet! Nekem is bejön néhány daluk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Április 30, 2008 Author Share Posted Április 30, 2008 elég szűkös.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Csináld pls... Annyihelyen keresek DM-dot, de mindenhol halott torrent és érvénytelen link van... Áhhh... Ha megcsinálod, és Pécsen jársz, vendégem vagy két sörre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 én nem ismerem őket, de ha ennyi ember szereti, és 30 szavazat kell az igen re, akkor énis leadom a voksom rá ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Én is szeressem a zenéjüket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Nekem is ifjú korom kedvenc csapata volt. Nagyon szerettem-szeretem a zenéjüket, úgyhogy nehogy már hiányozzon a szavazatom. Finep tessék pótolni ezt a hiányosságot! depechemode, jöhet ezerrel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Május 6, 2008 Author Share Posted Május 6, 2008 még majd annyit hogy miféléket nyomjak fel.. mint a réginél? albumok singles maxik kiadott koncertek kalóz koncertek - felvételek tribute-ok ilyesmi lesz.. elég sok lenne, csak újra fel kell nyomnom mert ea régiek elavultak.. ja és még valami! milyen tárhelyre?? rapid, megaupload, data...?? csak legyen hozzá progim amivel felnyomom rá.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Nekem minden jöhet, és lehetőleg nem rapidra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 tőlem is jöhet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Jöhet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Május 12, 2008 Author Share Posted Május 12, 2008 levették és eltüntették a tpicom!!! miért????? code tag között volt a letöltés és se figyelmeztetést nem kaptam, se a profilomnál nem jelenik meg a téma!!! mi ez már megint??? már másodjára!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 volt egy kis zűr...pár nappal ezelőtti adatbázis lett visszaállítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Május 12, 2008 Author Share Posted Május 12, 2008 oké.. köszi.. akkor megnyugodtam.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fekeedit Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 Sziasztok! Régen szóltak a topichoz, de hátha sikerült feltámasztani Én Depeche Mode-on nőttem fel, tizenéves koromig imádtam, aztán egy jó időre "elfelejtettem" őket. Kb. 2 éve újra elkezdtem hallgatni, aztán gondoltam egyet, és vettem jegyet a januári koncertre - ki tudja jönnek-e még, ennyivel csak adózhatok ifjú korom előtt. Egy hete volt a koncert, de ismét olyan szerelmes lettem a zenéjükbe, mint tizenévesen Így én nagyon örülnék még feltöltéseknek - elsősorban régi koncertfelvételeknek, de bármi jöhet És ahogyan Dave búcsúzott: See you next time Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts