Mash325 Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 Hali! Nekem egy Nokia N91-es telefonom van és szeretnék rajta előlapot, illetve házat cserélni. Csak az a gond hogy nem merek hozzáfogni, mivel félek hogy elrontok valamit... nem tud valaki valami leírást vagy videót arról hogyan kell szétkapni egy ilyen telefont? Esetleg valami videós segítség is jól jöhetne, láttam már egy pár ilyet neten, de Nokia N91-hez nem találtam semmit Ha valaki tud légyszi segítséen! Más Nokiákhoz is jöhet ide hasonló help, mert szerintem nem csak nekem fordult meg a fejembe hogy lecserélem házilag a készülékházat a telefonomon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 Helló! Keresgettem neked N91 után, de nem találtam videó segédletet hogyan lehetne szétszedni, de viszont egyik ismerősömnek is N91-ese van és ő cserélt az övén házilag készülékházat és úgy tudom képeket is csinált róla.... majd kérek tőlle valami anyagot ami a segítségedre lehet és akkor betolom ide ebbe a topicba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
runner Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Szia!Nem videó,de hasznos! http://www.uselessinfo.pwp.blueyonder.co.uk/dismantleN91.htm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Véleményem szerint minden telónak a használatijában bennevan a szétszedés márha cserélhető az előlap rajta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Igen, de mivel ezeken nem előlap, hanem készülékház van és mivel a Nokia nem támogatja ennek a cseréjét és nem is ajánlja hogy otthon szétkapják, így nincs benne és nehéz ilyen oldalakat találni.... Kössz runner ennél jobbat én sem tudtam volna... De viszont Mash vigyázz arra ha szétszeded, mert az előlappal eggyütt jön ki a wincsi is belőle, ami nagyon érzékeny, szóval csak óvatosan! kerüld a mágneses végű csavarhúzót mivel ha azzal megérinted a wincsit akár tönkre is tudod tenni, és kerüld az ütéseket is.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Sziasztok! Nekem Nokia 9110-eshez kéne valami szervíz leírás vagy valami, mert házat szeretnék cserélni rajta. Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts