neeo9 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Helló! Nektek mi a véleményetek az ABC új sorozatával kapcsolatban? Én nagyon szeretem T...Home-om van és minden részt felveszek XD! Engem a sorozatban az fogott meg hogy misztikus és mint a LOST (A másik legkedveltebb sorozatom) is egy csomó kérdést tesz fel majd pár részre rá válasszolja meg! Oszzátok meg véleményetek! Képek: Ha valami érdekel a sorozattal kapcsolatban akkor írj ide vagy MSN: kiszit99@hotmail.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
felbontas Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 nekem is tetszik a sorozat nem tudnád feltölteni a részeket? nekem amúgy kyle-ban a szeme fogott meg nagyon ari:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Amikor elkezdték még tavaly tavasszal vetíteni a sorozatot nálunk még akkor megszerettem aztán gyorsan le is daráltam miután a második évad felénél abbahagyták. Szóval nyár óta vártam a harmadik évadot és végre most januárban elkezdték azt is szóval nézem hetente Felbontas a letöltések/movies/series témában megtalálod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 nekem tetszik a sorozat, olyasmi mint a smallville legalábbis az jutott róla eszembe elsőnek xD am én csak azt nem bírom, h kyle túl rendes -.- bár nem mindig érek rá megnézni :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Én is szerettem ezt a sorit, sajnálom is,hogy a 2.évadot sem fejezték be végig..,10.rész után elkaszálták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts