szikla22 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 - Sajnos nem vagyok az irodában. Éppen kiműtik az agyam, hogy megpályázhassam a főnököm állását. - Ez egy automatikus üzenet. Éppen házon kívül vagyok. Ha bent lennék, még ezt az üzenetet se kapnád. - Éppen nyaralásomat töltöm, így nem tudom törölni a felesleges, unalmas leveleidet. Április 18-án érkezem vissza, ekkor törlöm őket. - A mailszerverünk nem tudta ellenőrizni az általad használt szervert. Indítsd újra a géped, és próbáld elküldeni újra. (Ebben az a legjobb, hogy a szabadság után látod, hány marha indítgatta újra feleslegesen a gépét. - Köszönjük üzeneted. Jelenleg 416.-ik a sorban, választ előreláthatólag 14 héten belül küldünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 myvip-nél majd hasznát veszem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 hát ez nem volt az igazi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Április 21, 2008 Author Share Posted Április 21, 2008 Drift : nem lehet semmi sem tökéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts