Remus Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Benzines, egyértelmű... a diesel drágább és még füstöl is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 benzin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Mindig is diesel párti voltam, volt is két diesel autóm (Audi80, VW Golf II.), de most sajnos benzines van már 5-6 éve (Suzuki Swift). Oka : nem tudok venni olyan jó állapotú diesel kocsit a Suzuki árából,ami megfelelne,öreget meg nem érdemes venni dieselből (tapasztalat). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danjoy Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Én a benzinest szeretem joba ... bár tudom h a diesel az erőseb!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Sztem dízel jobb mert az utóbbi 1-2 évben lepipálták a benzineseket de nagyon lásd Audi R8 6.0 V12 TDI, vagy a BMW-k új két literes dízelje 2000köbcenti 204 lóerő. Bár a nagy sport gépek még mindig a jó öreg benzint kortyolják ..... nem véletlen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozlo375 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Benzines. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STR-Genius Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Diesel mivel erősebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Benzin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balint3198 Posted Október 20, 2008 Share Posted Október 20, 2008 Diselnek általába nagyobb a nyomatéka jobban húz(jobban gyorsul) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Régebben a diesel jobban megérte, mert olcsóbb volt mint a benzin. Ma sajnos drágább. Szerintem anyagi szempontból ma már egyértelműen a benzines autók előnyösebbek, akinek erős autó kell (és nem utolsósorban van elég léje), az vegyen dieselt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 természetesen benzines Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Az utóbbi években a diesel motor erőben is felülkerekedett a benzines társain. Lásd WTCC, dakar, 24 órás versenyek. Egyébként szerintem mindennapi használatra mindegy, hogy benzines, vagy diesel üzemű autót vesz az ember. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Dízel a nyomaték és fogyasztás miatt, benzines az erő és a hang miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts