Face8611 Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Azért hoztam létre ezt a topicot mert a Magyar Jégkorng válogatott óriási bravurt hajtott végre, Ukrjana legyőzésével bejutott az A-csoportba a legnagyobbak közé! Véleményeket várok hogy mire leszünk képesek például Canada vagy az USA ellen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 ritkán nézek hokit, de ez nagyon jó meccs volt! a jővőt nézve pedig.. egyelőre örüljünk neki, ha nem esünk ki egy év után.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 egyetértek etoo-val kiváncsi leszek mire jutnak az A-csoport-ban a fiuk de egyenlőre én ennek is örülök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Gratulálok a srácoknak ,de az A csoport kemény. A nagyoktól egyértelműen vereséget várok .Én is remélem hogy nem esnek ki egy év után ,mert akkor folyamatosan sokat fejlődhetnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximo Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Kíváncsi leszek, h menyi támogatást fognak kapni. ha Baumgartner Zsoltika anno 800 millát kapott, akkor ők aztán több milliárdot megérdemelnek. Értem ez alatt: pl. építsenek egy csomó fedett jégkorong pályát. A csapat tényleg meglepően jól játszik. Nem is értem, h miért. A legfontosabb, h ne essünk ki azonnal, legalább 3-4 évig folyamatosan bent kellene maradnunk. Szerintem ez nehezebb lesz, mint bejutni. A jövő évi vb-n ha akárcsak utolsó előttiek leszünk, már nagy eredmény lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Remek találkozó volt, a fiúk megtörték a magyar átkot - t.i. az utolsó percekben mindig megbotlottak a magyar csapatok. Már azt hittem bedarálnak az ukránok, de helytálltak a legények, akik minden elismerést megérdemelnek. De miért csak az alulfinanszírozott sportágak képviselői hozzák a magyar sportsikereket? Talán ott még szeretik a sportágukat a játékosok, talán van szív és akarat...? Ez persze költői kérdés volt. Az utazó csapat minden tagjának köszönjük ezt a világbajnokságot és ezeket a remek találkozókat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Néztem minden meccsünket , és ez egy hatalmas bravúr a magyar csapattól .. Már évek óta erre várok , hogy sikerüljön és most végre sikerült , gratulálok az egész magyar csapatnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busmann Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 sajna nincs sport 1 em nem tudja valaki felrakni a meccset? golok már fennt vannak a jutubon hogy az A csoportban mi lesz? teljesen mindegy. amit ma véghezvittek a fiuk az nem mindennapi. az én szememben világbajnokok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Én is gratulálok a csapatnak 2002 óta nézem őket a VB-ken. Az akkori és a tavalyi 2. hely után nagyon megérdemelték már ezt a feljutást. Látszik, hogy az osztrák bajnokságban is játszanak, az Euroliga is jót tett nekik, Pat Cortina összerakta ezt a csapatot és a "sztárok" (Vas János, Palkovics, Ladányi, Ocskay, Szuper, Holeczy) is hozzátették a magukét Ha meg tudnánk kapaszkodni az A csoportban, akkor hihetetlen népszerűségnek örvendene itthon a jégkorong, gyerekek százai-ezrei kezdenének el játszani, ami hihetetlen lendületet adhatna a sportágnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vismajor30 Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Ez valóban bravúros volt, figyelembe véve, hogy mi aztán nem igazán vagyunk hokinemzet.. Tény, hogy a fiúk (főleg az első sor) már nem épp fiatalok, de azért még lehet egy-két jó évük ha összejönnek a dolgok. Viszont az is benne van a pakliban, hogy Alba Volán mintára pofozógépnek mennek az erősebb mezőnybe. Mindenesetre (reméljük) jó lesz majd jövőre látni a svéd, finn, kanadai, amerikai, orosz.. stb. csapatok ellen játszani a mieinket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Gratulálok én is a !jégkorong! csapatnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Gratulálok a fiúknak! Ha meg tudnánk kapaszkodni az A csoportban, akkor hihetetlen népszerűségnek örvendene itthon a jégkorong, gyerekek százai-ezrei kezdenének el játszani, ami hihetetlen lendületet adhatna a sportágnak. jó lenne, ha így történne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 elöször is gratula a válogatotnak,hisz ez tényleg nem hétköznapi bravur volt! Bizzunk benne,h nem esünk ki azonnal,de nyomunk 1-2 csapattal 1-2 barátságos meccset,s akkor már tudjuk,h mire számitsunk,s mint tudjuk kicsi a bors,de erős! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hap9 Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Hihetetlen meccs volt! A végén majdnem elsírtam magam! Ami pedig a jövőt illeti: - lehet kiesünk egy év múlva /bár szerintem nem/ DE itt nem ez a lényeg! Hanem hogy valami megmozdult. Ezekről a srácokról lehet példát venni, és válhatnak a fiatal gyerekek példaképeivé! Ezt kell kamatoztatni. Ha már több fiatal megy el jégkorong edzésekre, vagy télen a jégen bottal a kezükben egy zsemlét püfölve képzelik magukat Ocskay, Palkovics, Szélig stb... helyébe, azt mondom MÁR MEGÉRTE! És megmozdult valami. Ez, aminek örülnünk lehet, és örülnün KELL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 19, 2008 Author Share Posted Április 19, 2008 Az biztos hogy nagyon sokat fejlődött a válogatott!szerintem köze is lehet annak hogy az osztrák ligában edződik az Alba Volán!nagyon sokat számít hogy erős ellenfelek ellen edződnek a játékosok!remélem még egy év alatt tudnak fejlődni és szerintem bentfogunk tudni maradni az A-csoportban!Azért egy Fehérorosz vagy egy Lett válogatottat meg tudunk majdc verni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Csak adná az ég, hogy meglegyen a bentmaradás Jó ötlet amúgy, hogyaz Alba Volán az osztrák bajnokságban van. Miért van az, hogy a hihetetlenül alultámogatott sport működik Magyarországon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Mert nekik van tehetségük és szeretik a sportágukat. Ha csak fele annyi anyagi támogatást kapna a vízilabda, a kézilabda, a kosárlabda vagy a jégkorong annak, amit a foci kap, akkor rég nem itt tartanánk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 20, 2008 Author Share Posted Április 20, 2008 Egyetértek!remélem ezzel a sikerrel elérték azt hogy sokkal több pénzt kapjon a jégkorong mert megérdemelnék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vismajor30 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Azért a pénz nem biztos, hogy elsődleges egy-egy sportág sikerességében. Jóval nagyobb lendítő erő a média. A sajtókban a megfelelő propagáció népszerűvé teheti az adott játékot, ami ezáltal egyre eladhatóbb. Minél eladhatóbb, annál többet ér. Minél többet ér, annál gazdagabb. Minél gazdagabb, annál népszerűbb. Ilyen egyszerű ez! Papíron.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolyok74 Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 Büszke vagyok rájuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 21, 2008 Author Share Posted Április 21, 2008 Azért a pénz nem biztos, hogy elsődleges egy-egy sportág sikerességében. Jóval nagyobb lendítő erő a média. De ha nincs pénz akkor nincs jégcsarnok és ha nincs jégcsarnok akkor nincs hoki ez ilyen egyszerű! Az biztos hogy joval kapósabbak lesznek a játékosaink mint eddig!Remélem irány az NHL egy pár magyarnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Úristen... majdnem döntetlennel zárult rendes játékidőben a magyar válogatott nyitómérkőzése a szlovákok ellen! Le a kalappal a csapat előtt! ez zseniális volt! Nagy reményekkel nézhetünk azt hiszem a további mérkőzések elébe is!!!!!! Szlovákia:Magyarország 4:3 (13 mp-vel a vége előtt lőtték a 4. gólt.... nem sokon múlott!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Hát igen... most szomoru vagyok mert kikaptunk de majd holnap mosolygok hogy első A csoportos meccsünkön majdnem le Xeltünk a 2002es világbajnokokkal ugy hogy a srácok előtt le a kalappal hogy ilyen jól helyt áltunk. remélem nem szivta le öket nagyon a meccs mert szeretnék hasonló meccseket látni még ezen a világbajnokságon. üdV:Narco Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Üdv Ezt a 4-3-at sokan elfogadták volna a meccs előtt de h így lett 4-3 hmm Vasárnap Kanada hmm még a szlovákoknál is jóval erősebbek... De majd a fehéroroszok ellen megint megmutathatják h mit tudnak a srácok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earp Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Fantasztikusan küzdöttek a legények, le a kalappal a teljesítményük előtt. Nem sokon múlott a pontszerzés, de sajnos most nem mellettük állt a szerencse. Ilyen remek játékkal és ilyen hatalmas szívvel nem eshetünk ki. Meg kell még említeni azt a közel ezer magyar szurkolót, akik hatalmas erőt kölcsönöztek ezeknek a fiúknak. Csak így tovább srácok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Most láttam csak az ismétlést, hát ez valami fantasztikus volt! Hajrá magyarok! Erre a csapatra büszke lehet az ország! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Fantasztikus meccs volt. Szép volt fiúk,le a kalappal előttük. A meccs után felmentem az egyik szlovákiai chatoldalra,és ,amit műveltek a magyar szobában,az valami primitív volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Valaki nemtudna nekem adni egy Stream linket, mert nincs sport1-em, és nagyon szeretném megnézni élőben a ma esti Kanada elleni meccset Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Sajnos kikaptunk. Magyarország : Kanada - 0 : 9 De minden elismerésem a fiúknak, nekünk nem Kanadát kell megvernünk Szurkolókról meg nem is beszélve, végén a Himnuszt is elénekelték, és szerintem hatalmas dolog volt hogy még 9:0-nál is szót a hajrá magyarok Szép volt fiúk!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 Nekünk nem ezt a meccset kellett megnyerni... alap volt, hogy ellenük azért még esélyünk sincs. A java - ahol igazán szurkolni kell - még csak most jön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts