DriftKing Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Kémfotón a terepes Dacia A képeken látható gyönyörűség a Dacia soron következő modellje, az egyelőre ismeretlen nevű, terepjárásra specializált Logan változat. Egyelőre kérdéses, hogy mikor kerül piacra, az optimista előzetes gyári bejelentés az idei év végéről szólt, de több esély van a 2009-es, problémák esetén 2010-es debütálásra. A terepes Dacia részleteiről egyelőre nem sokat tudunk, de arról csiripelnek, hogy a Logannal és a Sanderóval ellentétben nem az előző Clio adja az alapokat. Feltehetően a Renault japán partnerétől, a Nissantól vételezik a terepjáráshoz szükséges megoldásokat: ha minden igaz, a román terepjáró az első generációs X-Trail padlólemezét és futóművét örökli, ami kedvező áron igazán vonzóvá teheti a 4x4-es Daciát. A bemutatóig feltehetően a karosszériát is átszabják, hiszen a négyajtós Logan-kasztni meglehetősen esetlenül mutat a megemelt futóművön. A másik lehetőség, hogy az új hajtásláncot kizárólag az MCV változathoz kínálják majd. forrás: totalcar.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 na már a Dacia is betör a terepjáró piacra...nem semmi...bár mondjuk nekem alapból nem kell....de majd csak veszi valaki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 :lol: ez ugye csak vicc?? ezt ugye ti sem hiszitek el? ez egy rakat szr. látszik hogy ki van cserélve a futómű egy magasitottra, valamint a lengéscsillapitók is, és a kiszélesitések meg csak oda vannak csavarozva, ezt vmeik francia szórakozott ember csinálta csak ugy viccből.szerintem nem ez lesz a Daci terepjáró, nézzétek már meg, tiszta Logan.... pfh. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Ebből lesz a 4x4-s Dacia, de jó hogy nem rakják rá a karosszériát előbb a futóművet szokták tesztelni. És ez egyébként is a második lépés, mert általában karosszéria nélkül kezdik majd megnézik hogy hogy viselkedik az autó ha van is rajta vmi... elég hosszú egy ilyen kivitelezés... majd a legvégén álcázva rárakják a végleges kasztnit is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Nem hiszem hogy ez jól fog elsülni... Ha meg nézitek a kocsi hátulját... lehet hogy én vok vak de az a felirat nem logan logó... Ha már tesztelnek könyörgöm fehér autót akkor legelább az első- és hátsó műanyagot kicserélhették volna fémmé... szreintem szánalmas... ps2fan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts