kafigeki Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 Gondoltam én is berakok pár képet ha már szórakoztam a megrajzolásával...élvezzétek Ez ma készült: Ez egy hete kb(a kerékbe nem volt kedvem energiát fektetni ).: A többi csak vázlat,általában az autóknál már nem volt türelmem a kerekét megcsinálni rendesen,de a hummerel pl perspektíva gondok is vannak és a kereke hát hmmm...hagy némi kívánnivalót maga után,de ez van meg a másik 2 rá sem fért a lapra,ezért nem fejeztem be : Ezek pedig még régebbről: Ez pedig kedves ismerőseim alkotásai : Miért is lettem KafiGeki?Ez még gimiben kezdődött valami iesmivel: És végül ez itt azt bizonyítja h a pálcika embernél is van rosszabb(K.Levente alkotása) : Nem vaok egy pro,de azért remélem teccik majd nektek Üdv:Kafi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 Szerintem jó lett legalábbis így első ránézésre.A színe alapból megfogott Ami így hirtelen zavaró,hogy az első és a hátsó felni nem egyforma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Április 18, 2008 Author Share Posted Április 18, 2008 hjaja tudom,csak a donorral voltak gondok a hátsó felnije nagyon torz volt úh nem tudtam rendesen beilleszteni,de szerintem ezt még fogom tökéletesíteni egy normális hátsó felnivel,cs még keresem a megfelelő képet hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts