StEeL10 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 http://www.break.com/index/kid-shocked-with-christmas-present.html A Történet hogy a gyerek egy Halo 3 XBOX 360 Elite-et kapott karácsonyra (születésnapjára?), és elsírja magát hogy a szülőknek milyen drága lehetett ez. Nem feltétlenül vicces, de engem jóérzéssel töltött el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 hát igen. egyre kevesebb ilyen gyerek van, és látszik is h a gyerek nem épp idős. az ennyi idős gyerekek nagyrésze sztem asse tudja mennyibe van egy ilyen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Tényleg nagyon kevés ilyen gyerek van.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 na az ilyennek megéri ajándékot venni... mellesleg ez nagyon nem karácsony! 2 okból: nincs karácsonyfa ami alatt lennének az ajándékok, és a kiscsaj nem kap semmit... ez "csak" a kissrác születésnapja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z$olesz Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Hát iagazad van... de a Tv-hez ami a hátérbe van ez kell hozá.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Ez jó volt,jó a kissrác szüleinek hogy ilyen fiuk van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Azt hittem hogy gúnyból jó nevelt, és semmit se szól. de mondjuk ha már ennyi idősen nem köszön meg egy ilyen ajándékot, akkor az taigetosz pozitív. De csoda hogy USA-ban vannak még rendes gyerekek Nem mind a kis négergyerek, akit át***** a szülei, ps3 dobozába ruhát tettek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts