Buday Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 Sziasztok. Segítséget kérnék, hogy milyen hangrendszert vegyek? Legfőképp zenehallgatásra kéne, egy jó erős, hangos rendszer. Ár kb közepes kategória legyen. A segítséget előre is köszönöm. Ja és nem 5.1 re van szükségem. Köszi. Genius SP-HF1250x nekem ezt ajánlották, mi a vélemény róla?ásár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 nekem Genius SWHF 5.1 Home Theatre-m van,sztem elég jól szól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buday Posted Április 12, 2008 Author Share Posted Április 12, 2008 2.0 kellene nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DArK Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 a hifi hangfal sztem jo lenne neked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 Erősítő + bandpass + 2magassugárzó.. Nekem is így lett volna ha nem veszek Home theater 3600at Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buday Posted Április 13, 2008 Author Share Posted Április 13, 2008 Ja csak nem kocsiba kell hanem itthonra:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 Vegyél egy Videoton rádióserődítőt meg két videoton hangládát oszt' kész. Nem drága, hangos, és még jól is szól ha megkímélt állapotba tudod megvenni, és 2.0-ás. Nekem a következő felállás van: Sony TA-F55 erősítő + ugye a gép, tuner, CD deck hozzákötve Videoton DC 2550 A hangfalak Az erősítőt bontóba vettem 2000-ér (hibás volt), javíttatás került 3 rugóba, tehát összesen 5000Ft, a hangfalakat meg egy csávótól vettem, aki felújítatta előtte, úgy emlékszem 12-be ideadta őket (aztán egyszer kilőttem őket, javíttatás 5000-be fájt...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0123jani Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Hála a Jó Istennek nekem olyan szomszéd bácsim van, aki tud hangfalakat készíteni, és ha kell nekem egy jó kis mélynyomó akkor átszólok neki és csinálja is. Persze én adom az anyagot és a pénzt!:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdfg01 Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 nekem is genius 5.1 home theatre van én is úgy voltam vele h fölösleges az 5.1 de nagyon jó főleg játéknál egy kicsit drága de jól szól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Én is csak ajánlani tudom a Home Theatert! Soundblaster X-FI Karival Atom Antiul szól! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 Milyen hangafalt ajánlotok PC-hez nem akarok drágát venni!Max.:15.000 Ft! Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv.:Lacey Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Az én ajánlataim: http://www.argep.hu/product_321963.html Logitech Z-3 http://www.argep.hu/product_356202.html Logitech X-230 Esetleg, ha egy kicsit kiegészíted: Genius SW-HF 4000 Ez van nekem is, és ha kisebb szobád van nagyon szépen beszólja. A többit meg ajánlani szokták. Esetleg egy-két Creative cucc is van ebben az árban, de nekem már volt ilyen olcsóbb 2.1-es Crea és a mélye elég gyengus. Persze nem tőlem függ mit veszel, ajánlatos előtte meghallgatni. Majd elfelejtettem egy 2.0-ás versenyzőt: Genius SP-HF 2.0 2000X Ez is elég jó, megéri az árát. Mondjuk lehet, hogy ezzel a listával csak mégjobban összekavartalak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Aki 2.0-ás hangfalakat keres, annak a Genius SP-HF 2.0 2000X típust ajánlanám! Szerintem az árához képest nagyon jól (talán túl jól ) szól! Nekem is ilyen van, úgyhogy tudom, hogy nem beszélek félre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ako127 Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Sziasztok! A gépet koaxon keresztül szeretném rákötni egy házimozi rendszerre és az lenne a kérdésem, hogy így meglenne a térhangzás játékok és filmek alatt is? Vagy valamilyen speckó hangkártya kell hozzá (most még csak alaplapi van egyelőre)? Egyáltalán lehetséges mindez? Kösz előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Ha nincs normális hangkártyád, akkor eddig hogyan volt térhangzás? 5.1-es hangkártyán/alaplapi 5.1-es hangkártyán minimum van 3 darab hangkimenet; zöld/szürke/narancs; frontLeft-frontRight (zöld)/rearLeft-rearRight (szürke)/frontCenter-subwoofer (narancs), a fehér meg bemenet. A színek változhatnak, de a felállás mindig ez. 5.1-es erősítőn viszont 6 bemenet van, és innéttől kezdve énse tudom, hogyan kéne rákötni a 3 kábelt, de szerintem 1 darab koaxon nemtud menni, mivel hangkártyán nincs is ilyen kimenet. De 1 mégkomolyabb hangkártyán (mint amit képen is látsz) a mikrofon (fehér) bemenet egyben optikai kimenet is, amit stereo és házimozi erősítőre is rálehet kötni, legalábbis dobozán ezt írja, de ezt még énse próbáltam ki. Ha komlyabban érdekel a téma segítség topicban felteheted kérdésed, talán 1 hozzáértőbb tud válaszolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts