kodax Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Itt a PS3-laptop Itt volt az ideje, mert Wii-laptop már van, az Xbox 360-laptop kész őskövület, csak az volt a kérdés, mikor készül el a PS3 hordozható verziója. Pontosan másfél évé, ennyi idő alatt sikerül összefaragni a készüléket. Az alapot a 60 gigabájtos merevlemezzel szerelt PlayStation adja, kijelzője 17 colos, 720p-felbontású, van rajta billentyűzet, hangszóró, fülhallgató-bekimenet. A gép 43x35x8 centis, súlya 7,2 kiló, szóval nem könnyű. Ja, és akinek kell, megszerezheti: az Engadget elárverezi jótékony célokra... Forrás:TechBlog azért szerintem 7,2kiló kicsit sok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Inkább maradok a jól bevált ASUS-nál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Nme lenne rossz De azért ASUS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 7 kiló, kva vastag, ! nekem nem tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Április 11, 2008 Author Share Posted Április 11, 2008 nekem se jön be különösebben...ennyi erővel ja PC-n játszok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Hát ez überronda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Hát az nagyon vaszag!Egy kicsit azért fargahatnak volna belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 A gépben max az erőssége ér valamit Csinálhatták volna PlayStation 3 Portabének olyannak mint a PSP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 elég dúrva kütyü, a hordozhatósága igencsak megkérdőjelezhető szerintem arra meg a sima ps3 még jobb is hogy egy adott szobában játszak vele és ha kell akkor 5 perc alatt levihetem a nappaliba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 Hordozható atomerőmű tényleg nem lehet könnyű... de ezekszerint én le vagyok maradva... nemtudtam hogy wii és xbox laptop is van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATTTKO Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Es ez emnnyibe kerul?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 2 milliárd.(amúgy nemtom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Ezt szerintem a sony sem gondolja komolyan... havernak van psx(1)-ese az kb 1.5 kg...mondjuk az nem laptop csak hordozható.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Pl.: fősuli koleszban unatkozol,és ki szeretnél kapcsolódni de nincs tv, akkor a szobatársaddal nekieshettek,és kisebb helyen elfér sztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 hát ennek az árából sztem simán kijön egy 30 ezres tévé meg egy 70-80 ezres ps3.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Ez nagyon jó dolog nem láttam ehhez hasonlót De király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakond93 Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Nekem van 1 Dell Precision M6300-as laptopom, (munkaállomásnak hívja magát) van benne kakaó rendesen (Intel® CoreTM 2 Extreme processzor, meg iylen cuccok)....4 centi vastag, 3,8 kiló nehéz, és már ezt se olyan jódolog cipelgetni, szval mobilitás terén elég gyenge, de akkro ez a PS3 Laptop??? szval nem kéne, még akkor sem ha utánam hajítanák, ami mondjuk elég nehéz:D de ha még siker ül is, fejbevághat és sztem ott halnék meg...szval nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay.the.gk Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Lol, hozzákötök egy billentyűzetet, lefaragom a fele vastagságát meg leveszek belőle 5 kilót és kész is van egy normális laptop... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosi90 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Nahh ez rohattjó lehet hiszen PlayStation termék. A sima gép 7kg nem szakadok bele ha cipelem ...etől se kapnék sérvet ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosi90 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Még 1 kis infó Gamekapocsról Talán többetek számára ismerősen cseng Ben Heck neve: ő az, aki szinte minden létező gépet szétszed és átalakít úgy, hogy utána alig ismerjünk rá - a legújabb áldozata egy PS3. Az Xbox 360 Elite laptoppá alakítása után a PlayStation 3-nak is elkészült a hordozható, kis helyen is elférő, 720p-s felbontást támogató kijelzővel felszerelt változata. Egyfajta notebook-ról lévén szó, a masina saját akkumlátort is kapott, sajnos arról viszont nincsenek információink, hogy meddig bírja szusszal a kicsike. A gép természetesen teljesen egyedi, boltokban nem kapható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Hát én maradnék inkább a sima nem hordozható konzolnál már nemaért kicsit vastag az ára ahhoz képest... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss62 Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Ezt nem a Sony csinálta. Van egy nagy konzol modder aki ilyenekkel foglalkozik. Már minden konzolból csinált laptopot, PS3, X360, Ps2, X1, nintendók...stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 7 kiló, kva vastag, ! nekem nem tetszik! Ja, nekem se. De én nem is hallottam se Wii, sem Xbox laptopokról. Amúgy nem sok értelmét látom az egésznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts