tomirad Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 (edited) Hali! Ilyen témát még nem láttam azért hoztam létre... A kérdés adott: Hisztek a szerelmi/sex horoszkópokban /de még az általánost is bele lehett venni csak az nem erotika forumba kellene/ Tényleg szerinted is befolyásolja a párkapcsolatot? A válaszokat várom. Üdv:. Tomirad Jah és én hiszek benne. Módosította Április 12, 2008 spdeluxe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatget Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Ennek a szavazások témában kéne lennie. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Nagyon nagy hülyeségnek tartom! Ezekszerint szigorúan 12 féle ember van a világon? Minden ember egy egyéniség. Barátnőm és az Én szerelmi horoszkópunkat összehasonlítva valami olyasmi jött ki, hogy ne is próbálkozzunk, és már lassan 1 éve vele vagyok. Ennyit erről, én nem hiszek benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Április 18, 2008 Author Share Posted Április 18, 2008 NA ilyen válaszokat várok. azért ide nyitottam. Nálam is van ilyesmi hogy akivel összeillek nem tudunk beszélni de akivel nem avval meg jobba vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetcoke Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 a barátnőm, mikor belém szeretett, azon a héten utánaolvasott és az volt a horoszkópjában, hogy "egy skorpió rabul ejti a szívét" XD na mondtam oké XD és az enyém mit ír, "mérlegelj"? (mer ő az:D) na mind1, nem gondolnám, hogy sokat ér, akinek szüksége van rá, az higgyen benne, a hit normális dolog, az ősemberek óta:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
auflauf Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 Én amatőr szinten foglalkozok asztrológiával, szóval ha valaki szeretné csinálok neki személyre szabott horoszkópot - ingyen, nincs emelt díjas sms Ha van rá érdeklődés szóljatok és pü.-ben megbeszéljük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmen Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Igen [ 14 ] ** [46.67%] Nem [ 16 ] ** [53.33%] érdekes kicsi a különbség szinte semmi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate94 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Nem nagyon hiszek én az ilyen dolgokban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Nem, szerintem nem valós. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Nemigazán,de néha tényleg bejönnek a tippek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Csak az általános jellemzésben "hiszek", mert az tényleg úgy van többé-kevésbé. De az olyanba amit írnak az újságok, hogy holnap ez meg ez lesz abban nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisti Junior Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 nem de a múltkor azt írta h szexibb vok mint valaha... van benne vmi xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 nem hiszek benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Nem hiszek benne, mert nálam valamiért sosem jött be a megjósolt jóslat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Én úgy vagyok vele, hogy a heti marhaságokban amit a blikk nyom le azt elröhögöm. Viszont az általános horoszkópban muszáj vagyok hinni, vagy inkább igazat adni neki...? Ugyanis amit rám írt, az 90%-ban megegyezik. Az eroszkóptól kezdve a párkapcsolatiig.... Persze lehet nagy véletlen... de akkor elég nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Én is úgy vagyok hogy igen is meg nem is, de inkább nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 egyáltalán nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Egyáltalán nem hiszek benne. Régen sok horoszkópot olvastam, de lassan rájöttem h semmi értelmük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 énse hiszek benne az emberek elolvassák a sajátjukat és mindig aztmondják hopp ez pont rám illik amikor semmi köze ahhoz az emberhez csak úgy érezzük h ez rólunk szól.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 énis hiszek:P bár általános dolgokat szoktak mondani de nembaj az sőt egyszer egy boszorkány segítségét is kértem és bejött:) van benne valami:P Hinni mindig kell valamiben, erőt ad a folytatáshoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Nem hiszek benne,mert minden újságban azé van,hogy teljen a hely Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts