Deads Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e samsung u 600-ra adatkábellel játékot tenni, mert én fölteszem az Egyéb fájlok közé de ott mikor rámegyek azt írja hogy Ismeretlen formátum :\ ha wapról töltöm le úgy meg azonnal föltelepíti... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriis Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 írd be ezt -> *#9998*4678255# ezután pedig a rámásolt játékot megkeresed és telepítheted is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deads Posted Április 5, 2008 Author Share Posted Április 5, 2008 beírtam és ki is írt valamit hogy Bekapcsolva, de a játékra még mindig azt írja h ismeretlen. próbáltam h csináltam jad-ot is a jar mellé de úgysem megy :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriis Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Elvileg amiután beütötted a kódot rámész a játékokra->opciók és ott kell lennie h telepítés:\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deads Posted Április 7, 2008 Author Share Posted Április 7, 2008 ahha, télleg, van amelyiket ígysem engedi de szrencsére néhányat igen, nagyon szépen köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark7906 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 hello elárulod neekd melyiket engedte mert nekem 1et se enged ...pls adj párat előre is thx.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halas Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Sziasztok! Én nemrég vettem u600-ast telefont. Sajnos bizonyos szolgáltatók blokkolják a java telepítést erre a telefonra. Azonban: ki lehet játszani. Szükség van egy jadmaker programra, amit itt tudtok letölteni(ingyenes): http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/JADMaker.shtml A Java játékokat 'jar' kiterjesztésű fájlként lehet letölteni. Ezért az u600-nál és más telóknál kell hozzá egy JadMaker nevezetű progi. Ez a 'jar' fájlból csinál egy 'jad' fájlt is a 'jar' mellé. I. A jar és jad fájlokat be kell másolni a telefonmemóriába, az 'egyéb fájlok' mappába. II. A telefonba (mintha telefonszámot ütnél be) be kell írni a *#9998*4678255# kódot (a második * után csak kötőjelek jelennek meg). III. Ezután a jad fájlon a bal érintőgombot (az 'i' feliratú gombbal nem megy) meg kell nyomni, ezután bejön a telepítő képernyő, ahol telepíteni tudjuk. (Ha valamilyért nem lehet telepíteni a játékot, akkor vagy rossz a fájl, vagy nem ehhez a telóhoz való.) IV. Ha a jad,jar fájlokat törölni szeretnék az egyéb fileok közül, akkor a számkódot inaktíválni kell. Az alábbi játékok közül az ősemberes már tesztelve lett, müködik. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5955651&hl=tribes Természetesen SMS, Jabba letöltésén, ami pénzbe kerül, ezt a folyamatot nem kell végre hajtani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deads Posted Szeptember 6, 2008 Author Share Posted Szeptember 6, 2008 Én szedtem le sok jar kiterjesztésü játékot de csak nagyon keveset engedett föltelepíteni (én a kódot írtam be és úgy próbáltam amit andriis írt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts