Daniels Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Hali! Francia autómárkákat vagy a német autómárkákat szeretitek jobban? Nehéz a döntés, HDi vagy Minőség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Simán a német autók Audi RS4 - BMW 320D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Hali ! Egyértelműen a német autókat ! Audi Quattro Rally !!!! Isteni verda ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Egyértelmű,hogy a német kocsik a királyak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Német autók jobban bejönnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Deutsch Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Német autó, minden szempontból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Volkswagen Golf I mindenek felett. Naná, hogy Dojcsland. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Bayerische Motor Werke ...Gute Qualität Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 3, 2008 Author Share Posted Április 3, 2008 :o azért nem hittem hogy 100%-on marad a német márka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Japán és olasz autókat miért nem lehet választani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Egyértelmű, hogy a FRANCIA autók! A francia autók nem unalmasak, nem sallangmentesek desing szempontból, mint a német verdák! A belsejük nem komor fekete, hanem színes, teli van mindenféle jó ötletekkel! És a folkszvágen dízeljéről ne is beszéljünk! Csúnya hangjuk van, kerregő, mint egy traktornak! Legalábbis az adalogoló fúvókás dízelnek! És a wv most jöt rá, hogy a közös nyomócsöves befecskendezés jobb, és azt kezdte el alkalmazni! Rájöttek! Mindegy a HDI sokkal jobb, szebb hangja van! PEUGEOT FOREVA!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 FRancia Peugeot 307 Nem értek az autókhoz, de nekem a francia kocsik nagyon bejönnek De persze azért a BMW iselmegy Sőőőt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Nálam is a Francia a nyerő Citroen forever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Német autók!!BMW ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 A német a nyerő, de a franciák is nagyon jók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 3, 2008 Author Share Posted Április 3, 2008 Hali! Nem tudom ez mikor unalmas belső, és külsö: ellentétben ezzel: asszem ezek ugyanúgy néznek ki előröl... télleg marha izgalmas belsőtér... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 3, 2008 Author Share Posted Április 3, 2008 Jah és kerregő dizel...jó ennyi. francia: kemény ülés, sz*r váltó, hosszú úton jár...nekünk francia gépünk van [Renault Thalia 1.4] mivel nem hajtjuk agyon nincs vele semmi baj. Érdekes hogy tatámnak III Golfja volt. Mindig pöcre indult, télen, nyáron, -20-ba, 40-be.Nagyon jó kis gép volt, soha nem volt vele semmi baj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Üdvözlet! Nos, a fransszia autók azon kevés közé tartoznak, amik franciák, és én kedvelek. De én a német precizitásra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Nekem az Opel (sose kop el ), szal német autók mellett voksolok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 3, 2008 Author Share Posted Április 3, 2008 Jah tényleg Opel fanoktól elnézést, csak úgy hirtelen felsoroltam párat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Németre szavaztam, de: Mindkettőnek megvan a maga előnye, mindkettőt szeretem. Francia autók adnak a kényelemre és a biztonságra nagyon, teljesítmény nem annyira fontos és bevallom őszintén, hogy annál nagyobb az néha fölösleges is. Városban elmászkál vele az ember, autópályán meg a konstans 130-at üzemanyaggazdaságosan simán viszi, ugyebár nem száguldozik senki :D Viszont mivel nem vagyok családfő, ezért a német autók jobban tetszenek. BMW-ből a régebbi cápaorrúak a kedvencek, az újakat nagyon futurisztikusnak találom, bár az X5-ös az brutális Az Opelek nagyon megbízhatóak és gyakorlatilag minden téren megállják a helyüket, ár/érték arányuk az fantasztikus szerintem. Volkswagenről csak bogár terén van tapasztalatom, de arról csak pozitív. Elpusztíthatatlan egy autó, egyszerű, bárhova elvisz. Merciből a 90-92-ben gyártott kockalámpás nagy V12-es bálna tetszik a legjobban, igaz hogy egy üzemanyagtemető, de megvan a maga tekintélye Meg ha már német, akkor nem feledkeznék meg a jó öreg 2 ütemű Wartburgról sem, aminek kis túlzással addig pörgetheted a motorját ameddig akarod Berakod 2-esbe bármilyen hegyre felpöfékel, nincs legyőzhetetlen akadály A régimódi autókat kicsit jobban kedvelem, azok körül már van egyfajta kultusz és érzés. A jelenlegi új autók közül kevésről tudom elképzelni hogy kialakul majd egy ilyesfajta dolog. Bár ki tudja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 3, 2008 Author Share Posted Április 3, 2008 Elképzeltem ahogy öregen majd azt modnom a kisfiamnak, hogy bezzeg az a jó X5-ös bárhova elvitt.Sose volt baja, ment mint egy dizelvonat...áááj a régi szép időők.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 német nekünkis azvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 NÉMET mert a BMW X5-ös a kedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Egyértelmű, hogy a Német autók a jobbak. Bmw,Porsche,Audi ezek jó autó márkák A belső térről,nekem nem kell a luxus belső tér,inkább az autó teljesítménye legyen jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 olasz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bransi Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Ich finde das deutsche Auto ist bester Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Deutsche Autos sind bester als anderen! tehát BMW, Esetleg más is lehet de egyértelmű, hogy Német! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 6, 2008 Author Share Posted Április 6, 2008 Szerintem attól mert csináltak egy nagyon jó dizelt, nem ők a legjobbak! Különben sincs legjobb autó, mindegyiknek van hibája, csak valameiknek 4, valamelyiknek meg 600! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts