g-unit3 Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 1) Készíts új dokumentumot 400×400-as méretben, és állítsd feketére a hátteret. Nyomd le a “D” betűt, hogy a foreground és background színek fekete, ill. fehér legyen. 2) Ezután használd a “FILTER>RENDER>CLOUDS“-t, utánna pedig a “FILTER>RENDER>DIFFERENCE CLOUDS“-t 3) Utánna a “FILTER>ARTISTIC>PLASTIC WRAP“-ot használd az alábbi beállításokkal: Utánna a “FILTER>STYLIZE>GLOWING EDGES“-t használd az alábbi beállításokkal: 4) Ha ezek megvoltak duplikáld a hátteret, és az új réteget “NORMAL“-ról állítsd át “COLOR BURN“-re. 5) Utánna visszamész az eredeti háttérre, és a “FILTER>RENDER>LENS FLARE“-t használod: 6) Ismét az eredeti háttéren kell változtatni, és már kész is lesz a “Tűzgolyó”. Az “IMAGE>ADJUSTMENTS>HUE/SATURATION…“-t használva már készen is vagy. 7) Jó szórakozást kiváncsian várom a hozzászólásokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
razorbig Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Kösz! nekem is ilyen lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-unit3 Posted Április 2, 2008 Author Share Posted Április 2, 2008 Nagyon szívesen ilyennek is kellet hogy legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajtember Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 nekem kicsit félresikerült: http://tilosa.tinyurl.net/ys9frf Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 sajtember, nem sikerült félre, ez egy másik tutorial ráadásul b@sztál megcsinálni a sajátodat, mert ez az a kép, amit a tutorialban megcsinálnak. mégegy ilyet pedig szinte lehetetlen megcsinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 mégvalami... lehet, hogy elrejted a linket, de amire hivatkozik, ott bizony már kiírja ráadásul a kép url-je is mást mond http://www.tutorial.hu/photoshop/icetutorial/icetut06.jpg remélem tudod, hogy undorító amit csináltál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 (edited) hát igen, enisz jól mondja, én is megnéztem és lekértem a kép tulajdonságat, amire a következőt adta ki: Méretek: 1 024 x 768 képpont Színmélység: 24 bit/képpont Kép típusa: JPEG Fájl mérete: 995 KB (1 018 608 bájt) Cím: A kép tájolása: 1 Fájl módosításának dátuma és ideje: 2007:03:05 07:43:10 Használt szoftver: Adobe Photoshop CS2 Windows a kép url-jén kívül érdemes megnézni még a dátumokat. a topic nyitó hsz-e: 2008. Apr 2. 17:17 sajtember hsz-e: 2008. Apr 2. 22:17 és a képé: lásd pár sorral feljebb Módosította Augusztus 3, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 mégvalami... lehet, hogy elrejted a linket, de amire hivatkozik, ott bizony már kiírja ráadásul a kép url-je is mást mond http://www.tutorial.hu/photoshop/icetutorial/icetut06.jpg remélem tudod, hogy undorító amit csináltál hát igen...ez volt az a tutorial amivel elkezdtem a pst kicsit se koppintasz öreg...no comment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Nagyon köszi frankó tutor! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabo.davidd Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Nekem nem sikerül :S Valszeg eléggé balfék lehetek, de megcsináltam a 400x400 as képet, fekete hátér, nyomtam egy d-t és nekem nem engedni a felhőt, nem lehet rákattintani :s Nem tudjátok miért van? :S Szerk: Oksi, már sikerült 16 bitesre volt állítva 8 helyett Íme az eredményem, büszke vagyok magamra XD és köszönöm g-unit3 nak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Sziasztok Ez naon alap tutor Ráadásul csórta :lol: :lol: De sztem nem rontottál el semmit Üdvözlet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Hello ezt meg lehet jól csinálni nagyobb képfelbontáson is.... például úgy 1680x1050-n???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 nekem kicsit félresikerült: http://tilosa.tinyurl.net/ys9frf Szerintem pedig nagyon jó lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 mielőtt megnézed bannolt barátunk "munkáját", nézd meg azt is, hogy a kép amit megnyitsz, milyen linken van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 úú....juj...télleg....bocs, nem figyeltem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 no para Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Hát én valszeg kicsit elcsesztem: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Október 7, 2009 Share Posted Október 7, 2009 hát igen, enisz jól mondja, én is megnéztem és lekértem a kép tulajdonságat, amire a következőt adta ki: Méretek: 1 024 x 768 képpont Színmélység: 24 bit/képpont Kép típusa: JPEG Fájl mérete: 995 KB (1 018 608 bájt) Cím: http://www.tutorial.hu/photoshop/icetutorial/icetut06.jpg A kép tájolása: 1 Fájl módosításának dátuma és ideje: 2007:03:05 07:43:10 Használt szoftver: Adobe Photoshop CS2 Windows a kép url-jén kívül érdemes megnézni még a dátumokat. a topic nyitó hsz-e: 2008. Apr 2. 17:17 sajtember hsz-e: 2008. Apr 2. 22:17 és a képé: lásd pár sorral feljebb <_< ezt a képt hogy lehet amúgy megcsinálni? nagyon tetszik nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Október 8, 2009 Share Posted Október 8, 2009 tutorial.hu-n fent van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Október 8, 2009 Share Posted Október 8, 2009 Én teljesen máshogy csinálom: Kezdesz egy fehér alapú képpel. Arra egy fekete gömböt "festesz". Aztán elforgatod 90 fokkal. Ctrl+I,Eztán jön a Filter>Wind>Left és Ctrl+f 2x Visszaforgatod a képet,és Shift+Ctrl+X el beigazgatod úgy,hogy neked jó legyen. Valahogy így: Utána: Filter>Stylize>Diffuse Majd Filter>Blur>Gaussain Blur Újra hozzányúlunk a Shift+ctr+X-hez, mert kicsit osztlatni kéne. Így: Eztán jön az egyik legfontosabb rész. Images>Mod> Grayscale indexed Color Color Table > Black Body Visszaváltasz RGB colorra (Image>Mode>RGB) Végül Duplicate Layer-t nyomsz (jobb katt a layerre) és az alsó layerre egy nagyobb G.Blurt raksz: ;D -------------------------------------------------------- Majd 1x összedobok egy normálisabb képet,csak szerintem így szebbet lehet csinálni. :] Update: Ittvan: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts