Nes-Thor Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Hát igen, ez már lassan kicsit tűrhetetlen lesz, hogy legalább 3 hónapja nem írt ide senki sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Háát az.Am látom még az előző nickeddel vagy bejegyezve.Ugyanúgy mint az elsőhozzászóló adminunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Én se nagyon értem, miért ennyire kihalt szerény kis államunk. Biztos a válság miatt van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Május 29, 2009 Share Posted Május 29, 2009 Vagy az adók miatt. FZolee eléggé megemelte őket, persze ha mi ránk tettétek volna a voksotokat tulajdonosnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Milyen adó? -100%-os adók vannak érvényben, én fizetek nektek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Na látod, ez a gond. Itt az emberek fizetni szeretnek, nem kapni xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 mindenki túl gazdag lett és elmentek az új adó miatt máshova :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 8, 2009 Share Posted Június 8, 2009 Nem kellene új választást kiírni? Hátha attól beindul itt az élet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groth Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 szevasztok Mici121(Darth Mici) visszatért új névvel pls írd át a nevem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 Mondom, én leszek a főgóré mert már 2 éve beadtam a kérelmet másik reggel!! xD Ám tényleg, hadd legyek már a góré!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts