colt.45 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Így bandoo után bátran: anyaanyaanyaanyaanyaanya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 akkor is kikaptatoooook Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 De meeeer... csaltak és kész Hajrá Olaszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 ki csalt ? olasz szokás reklámban is volt. néni rálép egy csávó lábára , majd leül. srác ránéz , majd körbe, aztán látványosan elesik vajon miből meríthették az ötletet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Aljas rágalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 ezek tények Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 mérlegen a tahóság? xXXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Szakértőnk a stúdióban : Marco Materazzi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 És mai sztárunk: Fekete Gásőár Págyőzike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 operatőrünk pedig Veszem Áz Ándrást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDave Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 mivel nem jött ki a szaki, ezért gondoltam nyitok egy olcsó kis strandfürdöt a szobából Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Ne az Istenünknek mondjuk hogy mekkora vihar jön, hanem a viharnak mondjuk, mekkora Istenünk van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Éééés a mai nap vicce: Orvos a beteghez: - Uram, van egy rossz, és egy mégrosszabb hírem. 24 órája van már csak hátra. - De mi lehet még ennél rosszabb? - Az, hogy ezt tegnap kellett volna elmondanom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 És a mai viccem: Megy az erdőben a jótündér. Egyszer csak nagy zokogó sírást hall a bokrokból! Odamegy és látja, hogy a nyuszika az! - Miért sírsz nyuszika? - Hát... azért mert a rossztündér azt mondja, hogy nem én vagyok a világon a leggyorsabb állat! - Gyere, majd én elviszlek az igazmondótündérhez ő majd igazat mondd! Mennek tovább! Megint sírást hallanak a bokrokból! Hát látják, hogy a bagoly van a bokorban és nagyon sír! Megkérdezi a jótündér, hogy miért sír. - Azért mert a rossztündér azt mondta, hogy nem én vagyok a világon a legokosabb!!! - Na gyere majd én elviszlek az igazmondó tündérhez! Ő majd megmondja az igazat! Mennek tovább és megint sírásthallanak a bokorból! Hát látják, hogy Quasimodo nagyon sír! - Miért sírsz annyira Quasimodo? - Azért mert a rossztündér azt mondta, hogynem én vagyok a legcsúnyább a világon! - Mi épp most megyünk az igazmondó tündérhez! Gyere tarts velünk! Mennek-mendegélnek egyszer csak megérkeznek! Bemegy a nyuszika! Pár perc múlva boldogan kijön: Ez az, ez az mégiscsak én vagyok a világon a leggyorsabb! Most bemegy a bagoly! Pár perc múlva kijön és boldogn mondja: Juppy mégiscsak én vagyok a világon a legokosabb! Most bemegy Quasimodó. Pár perc múlva dühösen kijön! -Mi a baj Quasimodo? - KI A TÖKÖM AZ A ZÁMBÓ JIMMY!!!!!!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 mai napi büntetés : - Tizedes, maga nem volt ott a álcázó gyakorlaton! Tizedes: - Miből gondolja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 ajjjj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Szeretnék csatlakozni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Melyik emelet, melyik szoba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 hellósztok elég régen jártam erre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Melyik emelet, melyik szoba? 4. emelet, 45-s szoba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Üdv a klubban! Aztán vigyázz ám, ha a Keresztapa lecsap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Oké. Lehet állást foglalni? Én Producer szeretnék lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 De csak a South Park féle sci-fi project miatt, igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 De csak a South Park féle sci-fi project miatt, igaz? Igaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Én is szeretnék beköltözni A 456. emelet,3-mas szobájába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Cerh2 a Producer meg szeretné nyitni az Anime Creator Studio-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDave Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 ki rakta a lángoló xart az ajtóm elé? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Nem tom..Na akk én a 456.emelet 3.szobájában lakok...Vízvezeték-szerelőnek jelentkeznék. Ui:Hova is tettem a csavarhúzómat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Hali!haláli a topic! én be szeretnék költözni a 6-dik emelet 13as lakásába ha kérhetem!^^ jah és szobatiszta vokxD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts