RicsiBond Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Én is jelentkeznék, a szokásos koalíciómmal X-rayel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Colt.45: ne félj, vigyázok. Egyébként ha jól tévedek, akkor te ott voltál az előző toronyházban is. Ez igaz? igen , igaz éljennek a mink Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Pártunk új neve: HTHP (Hazafias ToronyHáz Párt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 MadDave: 12345. emelet 54321. szoba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Pártom neve, PSZESZ, azaz Piratelandi Szabad Emberek Szövetsége. Eddigi Jelöltek: FZolee RicsiBond És én Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Bocsi, kijavítanálak RicsiBond & X-ray Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Azért jó lenn egy kicsivel több infó a pártokról. Pl.: milyen elvet vall, kit jelölne miniszterelnöknek, kik a tagok stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Idézném egy korábbi beszédemet: Ha ránk szavaznak: - 13. havi táppénz - Hálapénz bevezetése a betegek részére - örökélet És ha most megengedik megyek... bontom a kordont. xD Nálunk X-ray és én lennénk a miniszterelnökök. A pártba felveszünk embereket... A többit elmondja kedves kollegám, Colt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyJump Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 jól hallottam, hogy valaki lázadást említett? akkor jövök én is zendülni, már csak a régi szép idők emlékére amúgy, nem tudom, emlékeztek-e, mi lett, mikor utoljára szavazást tartottunk... úgyhogy csak okosan fiatalok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Emlékszem én... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 én is emlékszem.... ....................................... nyertünk Jimmy nem csatlakozol hozzánk ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Smells Like Teen Spirit RiP ALL MEMBERS IN THE OLD BANNED MANS - Temető előtti kiírás legyen ez? X'() Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 felőlem... tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyJump Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Dehogynem, leszek tanácsadó, vagy valami hasonló ez jó bandoo javaslom, hogy akiket a ház vezetése közben ért szörnyű sorsuk, kapjanak külön emlékművet a temetőben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Akkor mától te vagy a Consiglieri-nk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Smells like teen spirit? ha már nirvana akkor lehetne mondjuk Come as you are is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyJump Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Akkor mától te vagy a Consiglieri-nk zsír, köszönöm a bizalmat, nem fog csalódni bennem a család Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Remélem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Ha a lényeg lényegét, lényegében lényegtelenné lényegítjük, akkor a lényeg lényege, lényegében lényegtelenné lényegül. na ezt mulja valaki felül, (tényleg kéne a házba egy viccmesélő aki minden nap benyomna egy viccet nemde? XD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Jelentkezek van vagy 400 KB viccem jegyzettömbbe írva Kezdem, ha megengeditek Iskolában a gyerekek az uborkáról tanulnak. A tanárn? felrajzol egy uborkát a táblára mire az osztály elkezd hangosan röhögni. A tanárn? bepipul és rászól Pistikére: - Szerinted mit rajzoltam a táblára? - Egy f*szt. A tanárn? teljesen elképed és rohan az igazgatóhoz, hogy odahívja. Az igazgató bemegy az osztályba: - Gyerekek mi ez a rendbontás, és ki rajzolta ezt a f*szt a táblára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bőszinho Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Én a 777. emelet,85. szobájába költöznék!Kábeltévét szerelek be!!!XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Ha a lényeg lényegét, lényegében lényegtelenné lényegítjük, akkor a lényeg lényege, lényegében lényegtelenné lényegül. na ezt mulja valaki felül, (tényleg kéne a házba egy viccmesélő aki minden nap benyomna egy viccet nemde? XD) Tessék: A semmi. A semmi nem létezik. És hogy miért? Ha valahol semmi van, akkor ott nem lehet semmi, mert ott van a semmi, tehát van ott valami, ergó nem lehett ott semmi, mert van ott valami és ha van ott valami akkor ott nem lehet ott semmi sem, mert ha semmi lenne ott nem lenne ott semmi, de mivel ott van a semmi, van ott valami, tehát nincs ott semmi. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 ez már magas de azért még 1 vicc: - Hogy hívják az indián ejtőernyőst? - ? - Aaaaaaapacs. (most röhögni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 ha-ha-ha Jöjjön az enyém: Az idegenlégió századosát új állomáshelyre vezénylik a sivatag közepére. Amikor megérkezik, látja, hogy a helyőrségben egy teve különleges bánásmódban részesül: bent lakik a szobában, mindenki eteti, itatja. Megkérdezi az őrmestertől: - Mondja, miért dédelgetik ennyire ezt a tevét? - Tudja, ennyi férfi összezárva ilyen sokáig, távol a női társaságtól, szóval, ha valakire rájön a gerjedelem, a tevét használja. - Ez elég furcsa, őrmester, de ha nincs rossz hatással a morálra, szemet hunyok felette. Eltelik hat kemény hónap, a századoson is úrrá lesz a hiányérzet. Szól az őrmesternek: - Őrmester, hozza a tevét a szobámba! Beviszik neki. Másnap mondja az őrmesternek: - Na, most már én is tudom, mire használják az emberei a tevét! Mire az őrmester: - A százados úr is bement rajta a városba a lányokhoz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Indulok Párt neve: I.M.K.M = Ingyen Minden, Király Minden párt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Mai magyar órán kiosztották az előző órán írt dolgozatokat. A Toldi-trilógiárl írtuk. Egyik osztálytársam gyöngyszemei: "A Toldi mindhárom része trilógia" "Toldi öreg volt és STRÁZSÁLTOS" "Lajos király és az apródok kigúnyolták Toldit, aki bánatában szétverte az egész udvart" És ez komoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Találós kérdés: Egy anya 21 évvel idősebb, mint a gyereke. 6 év múlva az anya ötször olyan idős lesz, mint a gyerek. Hol van most az apa? Megoldás: A: anya életkora B: gyerek életkora A=B+21 A+6=(B+6)*5 ebből B+21+6=(B+6)*5 B+27=5B+30 -3=4B B=-3/4 Vagyis, a gyerek -3/4 éves, azaz 9 hónap múlva fog megszületni. Tehát az apa éppen az anyán fekszik... Bámulatos dolog ez a matematika. Egy néger bölcs írta fehér szomszédjának: Mikor megszületek: fekete vagyok . Mikor felébredek: fekete vagyok . Mikor lesülök a napon: fekete vagyok. Mikor fázom: fekete vagyok. Mikor meghalok: fekete vagyok. DE TE! Mikor megszületsz: rózsaszín vagy. Mikor felébredsz: fehér vagy. Mikor rosszul vagy: zöld vagy. Mikor lesülsz a napon: piros vagy. Mikor fázol : kék vagy. Mikor meghalsz: lila vagy. És még van pofád engem színes bőrűnek nevezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 várjál..itt valami nem stimmel ha az anya 21 évvel idősebb a gyerekénél akkor 21 éves korában szült. tehát : anya: 21 gyerek: 0 /+6 anya: 27 gyerek : 6 6*5 = 30, nem 27 egyébként ötletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 amúgy ty XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 van itt minden amit kérsz kezdem is a napi viccet xD: Történelem: - Miért van Gárdonyi Géza sírjára írva, hogy "Csak a teste"? - A fejét levágták a törökök! Kolombusz háromszor indult útnak, bár a második útján meghalt! Az éhenhalt sereg kitakarodott a birodalomból. Környezet, fizika: Az oroszlán jellemzése: hangja vastag, kitörő, látása: gonosz. A cápa jellemzése: embert nem eszik, de nem lehet benne bízni. - Milyen a jó vezető? - Az a jó vezető, aki nem iszik, és időben lefékez a gyalogos előtt. - Milyen nagyobb időegység van a napnál? - Felhő. - Minek a családjába tartozik a harangvirág? - Bimbammbusz. Matematika: Alfa, béta, céta... Rendőrfőnök: ? Holnap szépen öltözzenek fel, megyünk a Figaró házasságára. Másnap a rendőrök kiöltözve megjelennek, csokrokkal, tortával. A főnök ordít rájuk: ? Barmok, operára megyünk, nem lakodalomba. Az egyik közlegény megszólal: ? Most maga a Jani, de a múltkor ki jött gumicsizmában, pecabottal a Hattyúk tavára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts