Malarki Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Az illetékesektől kérdezném: van olyan helyszín ahol egy gigamegaorbitális koncertet meg lehet tartani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 még nincs , de dolgozunk egy gigamegaorbitális arénán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Jó lenne, mert Vasárnap estére lenne egy kis 'hakni' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Bakker irjatok át, ThE_HeadShotGaMeR vok egy szép BANN-al Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Üdv mindenki! Szeretnék beköltözni a 333. Emelet 3-as lakásába. Azonkívűl TV készülékek javítását vállalom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Anyám, hát ide már senki se ír? Mi lett ebből a széő országból? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 A csőd szélén áll :S Javaslom, tartsunk szavazást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 "Szerk. 2007.07.04: Toronyházunk városállammá fejlődött Malarki javaslata nyomán. Az állam a Toronyházból, és a hozzá kapcsolódó épületekből áll." Ezért nem jár semmi? Valami szobor, utca, vagy egy süti? Végtére is én hoztam létre a városálamot! Hú, de szerény vagyok mostanság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 nem (csak) te csak a te neved maradt fenn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 nem (csak) te csak a te neved maradt fenn A honfoglalásnál se csak heten voltak, mégis csak rájuk emlékszik mindenki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 De nemértem hogy a 400 oldalból miért 4 DB lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 huhh....relax.....relax... ott van a #2 , azaz ez a második felvonás a régit bezárták , ez a folytatás érted? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
master.89 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Hali Én az 512 ik emelet 512 es szobájában szeretnék lakni és szembe pedig egy Coopos kóla üzletet szeretnéék. Lécci írjatok be mert az előzőben elfelejtettek. xd köszi üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Nézegettm régebbi topicokat és szomorúan láttam hogy a userek majdnem fel bannaolva lett. A régebbi háztulajdonosok közül is lettek bannolva. Ez elég szomorú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 hátigen....sokan...túl sokan köztük én is...brühühü. egyébként elvileg van valahol egy temetőnk is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Akkor jelentkeztetem majorb-t és ThE_HeadShotGaMeR-t a temetőbe 3 account LooL xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Nekem sincs már sok hátra, már csak 1 warn kell és jöhet a BANN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 beköltöznék a 6666. emelet 666os szobájába hacsak még nem foglalt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 mér akar mindenki a 666* akárhányadik emeltre/szobába költözni ? "rejtély" Malarki te meg vigyázz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 De hol van a tulaj???? Toronylakók FZolee-nak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Hát ez már botrányos! Hihetelenül zuhan a hsz/nap arány, ezen azonnal változtatni kell. Javaslotom a következő: hívjunk össze egy hivatalos lakógyűlést a kérdések megvitatására. Colt.45: ne félj, vigyázok. Egyébként ha jól tévedek, akkor te ott voltál az előző toronyházban is. Ez igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Szerintem meg szavazást kéne tartani, hogy megmaradjon a jelenlegi tulaj, vagy váltsunk másikat! (Már elnézést FZolee.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Igen! Erről ez jut eszembe, ami az egyik south park részbe volt: lázadlázadlázadlázadlázadlázadlázadlázadlázadlázad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 hát lehet jól jönne, mert mindenki elhagyta ezt a topikot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Nyugi, itt vagyok... Eddig is itt voltam, csak átmentem read only userbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 lázadás, lázadás, láza..., izé, jó hogy megjöttél FZolee, mert a gonosz, elnyomó kapitalista burzsoá ellenforradalmáröok már egy puccson törték az agyukat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Árulkodós Mindegy, úgyis tudja hogy világuralomra akarok törni amúgy észrevettétek hogy ha írok itt akkor a "ha"-n kívül mindent aláhúz pirossal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Nem vagyok árulkodó Inkább segg-, talp- és egyéb mocskoshelynagyó MUHAHAHAHAHAHA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Válasszuk meg, hogy ki legyen az új elnök! Én szívesen jelentkeznék. Persze jöhetne bárki elnökjelöltnek, de szerintem 5 ember éppen elég lenne, velem együtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDave Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 hali! jönnék lakni, vagy lennék vmi izé. Mindegy melyik emelet, mindegy melyik szoba, csak legyen lift, hátha a lépcső elromlik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts