ThE_HeadShotGaMeR Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 Úgy sincs esélye a .:L.I.N.U.X.P.A.R.T:.-nak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Mivan besörözött a ház hogy senki nem ír ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Áh gyrekek hazajöttem a vakációrol! Gondoltam rendezzünk Vasárnap éjjel egy Paintball mecsset ki csatlakozik? Két csapat kell:D egy vörös csapat és egy kék csapat. Én a vörös csapat vezetője leszek, kell még egy kék vezér és játékosok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Egyébként még az előző topickban építettünk közös erővel egy templomot de aztán S7or3x nem írta be, beírnád mester? a neve legyen Templom és én lennék a templom vezetője(vagy annak igazgatója van?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 Üdv ujra Destro, én mennék veled Painballozni már csak 1 csapat kellene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B+n+ Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Én beköltözök a spájzba ha van még szabad hely ott :lol: És lennék a kék csapat vezetője paintballban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Beírtam a templomot is, meg téged is B+n+ Üdv a toronyházban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Én kérnék egy Bigmac-et , nagy sültkrumplit meg...... hopp ... nemide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B+n+ Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Mivel ilyen sokat beszéltek a választáról ezért megbeszéltem Fzoleeval hogy csinálunk egy választást. Egyenlőre semmi sem publikus a választással kapcsolatban, de idővel mindent megtudtok. Aki akar pártot csinálni az toborozzon embereket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 öööööö helo... Szerintem ebbe még nemigen kéne belefolynod , elvégre csak most jöttél Már rég tervbe van véve a választás , stb. pártok is alakulnak. Anno még a mi ötletünk volt hogy legyen , úgyhogy szerintem az az "Egyenlőre semmi sem publikus a választással kapcsolatban" kijelentés kicsit erős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Hát igen, ez az én... izé... a mi ötletünk volt Már az elöző rendszerbe is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Most mi is a koalcíió neve? M-SZ-P? maffiával Szövetséges Párt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 nem lenne gond ha a tetőre beköltöznék?én lennék a Snajperes aki védi az emberkék biztonságát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 Felőlem nem, de azért ne lőjél le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B+n+ Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 Fzolee engedélyével a választás meglesz tartva! Az oldal címe ahol a választásról minden info fenn lesz: http://pcvev.extra.hu/ Itt le van írva (asszem) minden a választásról és menetéről, ha vmi kérdésed van küldj egy pmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
razorbig Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 Beköltöznék én is a 666.emelet 666.szobájába! sátánok kíméljenek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatget Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 Ha nincs szivesen válalnám a kém vagy hálózat teknikusi foglalkozásokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B+n+ Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Mégse lesz szavazás, mert az oldalnak csak 5 regisztrált felhasználója van, és így nem lehet szavazást csinálni. Bocs, ez van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Én beköltöznék a pánikszobába És én lennék az ügyeletes Rocksztár Hmmm? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Elvileg be vagy írva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Mégse lesz szavazás, mert az oldalnak csak 5 regisztrált felhasználója van, és így nem lehet szavazást csinálni. Bocs, ez van. ööö... hát izé, erről nem neked kéne döntened... ha jól tudom a parlamentbe se vagy bent... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 itt legyen a fórumban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Hát...már egyszer leírtam kb azt amit ricsi is, úgyhogy ahoz most nem böfögnék új hsz-t ....................... Szerintem is legyen itt , csak egy sima szavazást kéne beállítani amúgy 5 felhasználó ( párt ) bőven elég szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 cS! én IS beköltöznék monjuk a 666. emelet 666. szobájába ha még nem foglalt KÖSZI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Kistigris költözött be oda még régebben Válassz másik helyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Ohh, vbaZZE nem ír senki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 de... mindenki ír csak a Toronyház Project ( minden jog fenntartva ) , egy olyan vállakozásba kezdett , ami lehetővé teszi hogy csak a Windows XP és Vista alatt lehessen olvasni a hozzászólásokat én speciel most is kétszer írom le , egyszer XP-n , most pedig Linuxon igaz ehet át kellett ugranom a város másik végébe de megérte szerk.: Nyugi csak vicceltem nehogy a végén komolyan vedd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Ezerszázhúszmiliárd éve nem jártam itt! OLLÉ! Harsan a harsona, kürtöl a kürt, zúg a zú, s Malarki bevonul 19. emeleten lévő 37-es számú lakásába, amelyben akkora plazmatévé van, hogy a széle kilóg az ablakon(kéretik nem letörni!). Homár, pezsgő, kaviár, mindenki a vendégem egy holnap esti házavatóra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Hello! Szeretnék beköltözni a 129. emelet 238-as szobájába! JAh meg lennék TAnácsadó! Mindenkinek, mindig, mindenkor! A pártokhoz is beállok,de szerződéssel Átlagos bérem: 4.000 piraneon/hó Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 na én is visszatértem, látom megint kampány lett itt legyen a maffia a vezető oszt kész.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts