joey92 Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Olyan problémám lenne akadozik a gépem de nem csak a gépem hanem az egér megmonden. A feladatkezelőben nem megy semmi mégis a CPU-használat 19%-22% között ugrál. Vírus nem lehet mert már csináltam rajta vírus keresést. Újraindítás után pedig megy akadás nélkül a gép. Mi lehet a hiba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Nekem 1-2% a CPU használat, tehát valami fogja a gépedet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Igen valami biztos fogja.Esetleg Windows update az szokta megfogni a gépet igaz az néha 99%-ban is fogja a procit Spyware vizsgálat is volt? Mert a vírusvizsgálat/írtás nem elég. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
AltF4 Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Igen csinálj adawarral spybot írtást vgay winreinstal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Nekem a Kaspersky is meg szokta fogni a gépet. Esetleg a vírusírtó, spywarek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey92 Posted Április 4, 2008 Author Share Posted Április 4, 2008 Kössz a válaszokat.más volt a hiba. Pár napja letöltöttem egy játékot és most letöröltem és már nem akadozik a gépem. hát kiderült hogy mégsem a játék volt a probléma. ma megint elkezdett akadozni a gép miközben a youtube-on néztem egy videót. Egy másik fórumon azt írták hogy lehet hogy valami driver hibásan van feltelepítve.Eszközkezelőt megnéztem és ott van két dolog amit nem értek.A hálozati kártyáknál olyanom van hogy: -Bluetooth-eszköz(RFCOMM protokoll TDI) (nekem nincsen bluetooth-om a gépben) -MAC-híd miniport(ezt meg nem tudom hogy micsoda). Ez a két dolog eddig nem volt ott és csak pár hete vettem észre hogy ott vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts