MarceeKa Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 Nwm,nekem bőven megfelel a DvdRip es verziók Eddig is csak azt szedtem és szerintem annál is maradok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenssver Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Én mióta megvettem a Full Hds tévét csak azt töltök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Töltenék.. miért ne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 nem,felesleges Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papichulo Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Alap,töltök is. Egyébként szerintetek egy bluray rip mennyire különbözik minőségbe az eredeti bluray lemezen lévő filmtől? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Maradok én is a dvdrip-nél, elég jó az is. Meghát ugye kis, sz*r, 1mbit-es tré online nettel kb 1 nap letölteni egy hd filmet, vagy 2... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Már 4filmet szedtem le így, és 4sorozatot, elégedett vagyok és tényleg sokkal jobb így, 4megás nettel, ha hagyom a torrentet, akkor1nap alatt lenn van és 45Ft/DVD ár mellett nem téma a dolog! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Ha kb 5-6 megás lenne a netem akkor szednék le ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Nekem jó a DivX-es(AVI)film is........van olyan jó minőségű mint a DVD!!!!!!!!+gyorsabban lejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Én is töltenék, ha letudnám játszani. Geforce 6200 AGP ; 512MB DDR400 ; Intel 3GHZ Lehet hogy nem boldogulna meg vele Még az is kérdéses hogy a TVre hogy kerül a kép. DVI -n keresztül megy a hd? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papichulo Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Én pl. dvi-hdmi kábellel csinálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Ha lenne HD TV-m.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Van hozzá cuccom, amivel nézni tudnám, de felesleges. Azért nem töltök le 4 -5 gigát, hogy 1x max 2x megnézzem a filmet. addig letöltök 5 -6 DVDripet még lejön egy HD ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Egyértelműen IGEN! 1 megás a netem csak, de az abszolút kedvenceket mindíg leszedem minimum 720p-ben ,jah és HD tv-m sincs, 19'LCD-n nézem, azon is észrevenni a minőséget. Ha esténként töltesz le vagy fel akkor az usd nem futhat a háttérben ?Másfél nap alatt lejött most is 1 720p film úgy, hogy napközben kilőttem az usd-t, ne fogja a netet. Ha van rá lehetőség miért ne ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Én ugyan nem töltök le, de itthon már a HD filmekre szánt negyedik vinyó is megtelik nem sokára HD filmekkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Man0waR: Nincs kedvem másfél napokat tölteni egy filmet! Én leszem az én kis Tré-Online 4 megás netemmel a DVDRip verziót fél óra alatt, aztán rárakom pendrive-ra, be a DVD lejátszóba, és nézzük!! :Aztán később ha összegyülik 5-6 film, kiirom őket egy DVD-re! Ez nálam már megszokott, jó ez igy!! Nem kell nekem full HD meg semmi! Az a lényeg nekem: tiszta hang, jó kép. Szóval én nem ellenzem a HD-t, semmi bajom vele, de nekem nem kell! Nem vagyok akkora látvány őrült, meg film imádó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 nemszoktam letölteni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Erre hogy lehet nem-et válaszolni? Még szép, hogy igen! JooGee kollégának már nagyon sok filmet köszönhetünk! Én konkrétan csak 720p változatokat töltök, de az is gyönyörű! Aki nem látja a különbséget a DVD és HD minőség között az vagy hazudik vagy súlyos probléma van a látásával! Blu-Ray-hez képest a DVD VHS minőségűnek számít. Na persze sorozatoknál én is DVD-Rip-et nézek, mivel csak az van HD minőséget a népnek minél többet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommiee2008 Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Szoktam letölteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Nem, mert a netem lassú, nincs olyan tv-m amin értelme lenne megnézni, és nincs olyan íróm sem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Man0waR: Nincs kedvem másfél napokat tölteni egy filmet! Nem is mondtam hogy tölts. De ha este is töltök (bármit is) akkor legalább érzem, hogy nem feleslegesen fizetem a netem, így úgy gondolom hogy majdnem 100%-ig ki van használva a net. Ha elötte ülök akkor nincs letöltés, de ha épp nem kell a gép, illetve éjszaka vagy egy filmnézés alatt állandóan jön le valami. Jó a HD, új értelmet ad a mozizásnak, aki nem próbálta még leginkább azok irtóznak tőlle. Nem kellenek hozzá extra dolgok, egy 'mezei' tv-n észreveszed a minőség javulását. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 mostanaban mar csak hd-t toltok. kozel 180 film van mar meg es meg nincs vege a sornak. eszmeletlen minoseg nagy full hd-s tv-n 1080p-t nezni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Nem mert nagyon nagy a mérete és amig lejön 8 filmet megnézek vagy többet mig egy HD film lejön nem éri meg várni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptjacksparrow Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 én a nem-re szavaztam, mert sajna nem bírja a gép (egyszer próbáltam, mégcsak nem is az volt, hogy szaggatott, hanem 1 másodpercig ment, aztán "kifagyott" a kép, és nem csak egy lejátszóprogival próbáltam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 90%-ban csak HD filmeket töltök de nem fórumról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Palika Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Jelenlegi sávszélességemmel nem állok neki ilyet tölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trebics Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 Szerintem ez már nem kérdés. Arról kellene inkább egy szavazás, hogy érdemes-e nekik új alfórumot nyitni? Erre a kérdésre is "igen" a szavazatom. A fórumot is utolérte a blogger-betegség, többen töltenek fel lassan, mint le. Amikor naponta 3-4 oldalnyi új topic nyílik (pl.: gladiátor hatszáztizenkettik dvdrip verziója - jó esetben, mert lehet, hogy innen töltötte le, és most sajátjaként újrafeltölti - de ez most nem lényeges), szóval ilyen mennyiség közül nehéz kiválogatni azt, ami érdekli az embert. Ja, és annak sem ártana figyelmeztetés, akinek a 720*320-as felbontáshoz van pofája odaírni, hogy HD, meg 720p. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 csatlakoznek trebics-hez. kozel 300 hd filmem van. a hd alforumot en is felvetettem mar tobb mint 1 evvel ezelott, sot meg azt is elvalalltam volna, hogy kivalogatom a szemet kozul. De 1 admin-t se erdekelt. Valamit ki kellene talalni, mert igy atlathatatlan a forum. Es nem artana figyelmeztetni egyes feltotoket hogy a brrip nem hd minoseg (gondolok itt TipMix99 es tarsaira.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Február 25, 2010 Share Posted Február 25, 2010 Jelenlegi sávszélességemmel nem állok neki ilyet tölteni. Ahogy én se. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 még nincs értelme,mert drága a Blue-Ray Cd,meg Hd lejátszóm sincs!Elég drága még,de viszont Hd ripet töltöttem már le és fogok is!Mindennek eljön az ideje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts