banviktor Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Hali Van itten a kezemben egy Sony Ericsson K800i és ha az Alkalmazások vagy a Játékok-ba be szeretnék lépni akkkor kapok egy üzenetet h "A művelet végrehajtása sikertelen". Nos keresgéltem a neten és arra jutottam h Flash vezérlőt vagy mittomén mien hungabungát kéne cserélni. Láttam szép leírásokat, mind1ik jo volt egy ideig aztán egyik pontban hibádzott és akkor salallaláá csá leírás kilőve. Most tőletek szeretnék segítséget kérni hogy hogyan oldható ez meg mert ti okosak vagytok remélem és nem tudom h van e ien téma már de ha van akkor bocsánat csak most nagyon sietnem kell. Szal a kérdés adott Előre is köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeCee Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Szoftfrissítés, infot http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=466 ITT találsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
banviktor Posted Április 5, 2008 Author Share Posted Április 5, 2008 elfelejtettem irni: szoftverfrissiténél azt irja h legfrissebbb van rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Szerintem te is úgy jártál. mint én, vettem egy "független" K800-as telót, amiről később kiderült hogy trémobilos volt, szoftot nem lehet rajta frissíteni, ( legalábbis hivatalosan a sony honlapján keresztül)mert a trémob-nak nincs újabb szoftja a telóhoz... Vidd el valamelyik "sufnituningal" foglalkozó gsm boltba, és ott jó pénzért megcsinálják... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elképesztő Posted Június 26, 2010 Share Posted Június 26, 2010 Szia! A megoldás szoftvercsere.Semmi más nekem is ez volt és ezzel meg is oldódott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts