DriftKing Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Perrel fenyegetik a Ferrari limó készítőjét Maga a Ferrari rémisztgeti bírósági eljárással azt a brit férfit, aki sztreccslimót készített egy 360 Modena sportkocsiból. Dan Cawley talán nem a legjobb ízlésű Ferrari-tulajdonos a Földön, de kétségkívül elszánt és kitartó: évek munkájával és mintegy 200 ezer font befektetéssel készítette el saját Ferrarijából a képen látható hétméteres rettenetet. Kettévágni egy Ferrarit, és háromméteres közdarabot illeszteni a két fele közé valóban nem épp a márka iránti tisztelet jele, de a Ferrari finoman szólva is túlreagálta az ügyet. Ahelyett, hogy simán figyelmen kívül hagynák a limuzinépítőt, vagy szigorúan egy életre kitiltanák a hivatalos Ferrari-klubokból, jogi úton igyekszenek rávenni, hogy tüntesse el az autóról az összes olyan jelvényt és feliratot, amely alapján Ferrariként azonosíthatnák azt. A sportkocsigyártó ügyvédei szerint ugyanis a módosítás miatt a limuzin már nem tekinthető Ferrarinak, ezért nem is viselheti a márka jelzéseit. Cowley ugyanakkor azt mondja, megvásárolta a Ferrarit, jelvényestül, feliratostul, így azt tesz vele, amit csak akar. Nem mernénk megjósolni, hogy miképp végződik majd az ügy - ez nyilván az ügyvédeken, és a hírhedten bonyolult angol jogrendszeren múlik -, de annyit azért megjegyeznénk, hogy nem ártana egy csipetnyi humorérzéket csempészni a Ferrari vezetőinek homár-vacsorájába. forrás: totalcar.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 tiszta hülyeség.. bár van benne vmi. először rosszabbra számítottam.. de csak a jelekkel vannak gondjaik.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Ez így van, megvásárolta a kocsi(ka)t, s onnantól fogva, az övé...azt csinál vele, amit jól esik...szerintem Ez a kocsi de durva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Hát nekem nagyon nem tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
czollnerg Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 nekem se tetszik, elöször azt hittem photoshop... de akkor ezen az elven aki bármit alakit a kocsiján azt beperelhetik!! csináltak már trabant cabriot, bmw pick up-ot, stb. akkor azokat is beperelik? mindenkinek a saját dolga hogy mit tesz vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 Pontosan! Nem értem, hogy miért kell így fölkapni a vizet a ferkáéknál! A csávó megvette a kocsit, utána azt csinál vele amit akar! Mondjuk, ha összetörnek egy Ferrarit, akkor peperelik a tulajdonosát? mert milyen dolog összetörtni egy Ferrarit! Komolyan ezek a Ferrarisok nem normálisak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Atya Isten ! Hogy lehet egy Ferrarit így elcsúfítani ?! Hogy néz már ki szegény kocsi :? ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Tényleg nem valami szép de igaza van az ürgének meg vette mindenestől, utána a Ferrari-nak semmi joga sincs beleszólni hogy mit tesz az autójával. Ez olyan mintha összetörném aakor begyem le a logókat mert az már nem Ferrari. Ugyan már. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts