vik6666i Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Nekem a gitárok hangja tetszik! Ezért is szeretem a Green day-t,Linkinparkot,meg az ehez hasonló zenéket! h miről szól az nem érdekel,mert mindíg kitalálok hozzá valami kis történetecskét!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 vannak örök kedvenceim, amit hangulattól függetlenül majdnem mindig meg tudok hallgatni... aztán újabban elkezdtem azt, hogy olyan zenéket hallgatok csak, amik bizonyos eseményekhez köthetők, pl. barátnőzés, ilyesmi...ez általában Oasis szokott lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 általába azért hallgatok zenét mert felpörget. főként metal, hardcore és drum and bass. ezek között: As I lay Dying Slipknot SOAD Spor Ewun Evol Intent Alvin és a mókusok BRAINS Pendulum KoRn Offspring Drowning Pool Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 a pendulum már inkább pop mint dnb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 hát nem is a mostanira gondoltam am leginkább a Masochist jön be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesi1987 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 kevés a szószoros értelembe vett metal zenekar a felsoroltadban little...a Korn , Offspring meg ilyesmik ezek nem metal bandák csak tudd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 jó persze. azért én se ezekre gondoltam, csak hirtelen ezek jutott eszembe. divatmetálosnak - rockernek ne nagyon nevezzetek, nem igaz jah meg a nevem azért ez, mert akkor nem hallgattam ilyen dnb meg efféle zenét félreértések elkerülése végett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesi1987 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Sajnálom hogy megtértél,vannak ilyenek... Én hál' istennek élvezni és értékelni tudom minden szépségét a metal-nak.Imááron kb 10-12 éve A név ne tévesszem meg ez a barátnöm profilja,lusta vagyok regelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csűd16 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 én általában avenged sevenfoldot blink182 magshegyi undergrond kaukázus road korn aljas kúszobab prosectura hétköznapicsalódások zorall ossian alvin és a mókusok 30y bob marley B) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Főként azért hallgatok zenét, mert hangulatalakító számomra. Ha nyugit akarok, akkor benyomom például a Metallica - One számot. Ha vidám kedvemben vagyok, akkor egy AC/DC számot, ha szomorú vagyok, akkor egy Nickelback számot mondjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Fel nem fogom, mér baj az ha valaki divatzenét hallgat... Nem csak ilyen emberekből áll a világ... Én leszarom, hogy mi a divatzene meg mi nem, ha tetszik nekem, akkor kit érdekel? Amúgy elektronikus zenét hallgatok, csak és kizárólag, a leglágyabbtól a legdurvábbig akármit, nem érdekel, mi az. Mindent kedvelek a stíluson belül.... Nyugodtan rám lehet sütni, hogy igénytelen vagyok, nem érdekel... Én nem mélyebb értelmet keresek a zenében, mert nem vagyok filozófus. Könnyed kikapcsolódás, vagy szórakozás céljából hallgatom. Ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocky1027 Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Hi,mindenki!Szerintem a legnagyobb zeneszek akik a rock val. mufajat jatszak beleertve a blues-bluesrock-ot ami az en legnagyobb kedvencem: Jimi Hendrix BB King Arthur King Muddy Wothers S.R.V Eric Clapton ZZ Top ZZ Hill Robben Ford Jack Bruce Gary Moore Coen Walters Band Ronnie Earl Bugs Henderson Jimmy Spacek Rod Piazza Julien Sas Alan Fox Pat Trawers Scott Finch Paul Butterfield Canned Heat Peer Gunt Mississippi Mud Savoy Brown Mountai Freddy King W8 Wankers Johny Winter Jimmy King John Mayall hirtelen ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 leginkább rockot meg metalt hallgatok,elragadott,és megnyugtat,persze az igényesebbeket hallgatom innen is,ugyanis vannak irtózatos bandák,a rockban is...éshát a legtöbb rockbandának van tehetsége,nem szótagolják tele az egész dalukat....még sok oka van egyelőre elég ennyit is felsorolnom,hogy tudjátok mért szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoaxou Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Minden szerintem igényes zenét meghallgatok. Szeretek zenét hallgatni, mert közben egész másképp látom a világot, mint zene nélkül. Zenével ki tudom adni magamból a dühöt, az örömöt és minden lehetséges érzésemet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
1nsane Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 a pendulum már inkább pop mint dnb <_< Nekem jobban bejön a popos hangzásuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Én Hard 'n' Heavy Metalt szoktam hallgatni. Azért szeretem az ilyen zenéket, mert sokkal változatosabbak és technikásabbak, mint a populárisabb irányzatok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Én Rappet szoktam halllgatni azért, mert ettől felvidulok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 azért hallgatok ilyen zenét(metál) mert tetszik és ilyen az életem. hangulattól függetlenül hallgatom őket.van vmi bennük ami megfogja az embert és sok igazság tartalmuk van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 az vagyok amit hallgatok.mert szeretem mert ezt érzem magaménak.immár 10 éve. metál az örök és persze a rock. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zsanber Posted Április 27, 2011 Share Posted Április 27, 2011 Hogy miért hallgatok zenét? Az indok egyszerű. Amiért átlag mindenki más is. Hogy kicsit elszakadjak a valóságtól, a zenével lüktetve, sírva, felpörögve, lelkesedve kikapcsoljak kicsit. Erőt ad no meg támaszt ha kell.. amire épp szükséged van. Amúgy mindenevő vagyok, szinte bármi jöhet. Rock szinte bármikor, de igényes pop, kellő mértékben csöpögő lassú számok, kifinomult komolyzene is beköszön, hangulattól függően. A lényeg, hogy igényes legyen a zene.. és nem árt ha mellé igényes hang is társul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Április 28, 2011 Share Posted Április 28, 2011 Azért hallgatom azt amit, mert nekem ez tetszik minden belemagyarázás és rávezetés nélkül. Én fedezem fel, én döntöm el mi kell és én választok. Ez olyan, hogy csak lányokkal és mert jó és mert a többi dolog nem érdekel...kb. ennyi röviden és tömören. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vegitakingg Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Zenei Stílusba inkább a falbontó a nyerő nekem ONLY Japan JCore - JRapp - Japan Hardcore - Splittercore - Darkcore - Speedcore - Gabber - DnB - Trance - Hardstyle - HardTechno - Artcore - Doomcore - Industrial - Terrorcore - Breakcore - Raggacore - Experimental - Darkstep - DarkAmbient - Deathcore - Grindcore - HCore - Doujin - Anime - Konami - LoliCore Pl: Dj Sharpnel, Killingscum, M1dy, Yoko Ishida, Kentaro Ito, DESTRUCTION DERBY aka Hexor & Tommy Rockz,'...' És a többi....:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 2, 2011 Share Posted Október 2, 2011 Mert ellazít, mert feloldja bennem a feszültséget, mert elvarázsol, mert megvigasztal, mert a zene nem kérdez semmit, csak tanácsot ad. A zene az életem, és az életem is csak egy dal. Amit hallgatok: Blues Blues Rock Alternatív Poprock(gumirokk ) szoft rock Komoly zene és néhány szám más műfajokból. A Rap, a Hip-hop, a butarock, az elektronikus zene minden műfaja, nálam nem alapvetően nyerő. Elvből, ízlésből, előadási módból és célból kifolyólag. A Jó zenének van mondanivalója, története, dallama, ritmusa, stílusa és a szavakon kívül (vagy csak) érzésekkel kommunikál, érzésekkel hat rád. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djsample Posted Május 6, 2016 Share Posted Május 6, 2016 Most jelen pillanat ezt hallgatom! Nagyon sok igazságtartalma, és erőt adó szövege van. Kevés ilyet találni. Sajnos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts