Mortuus Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 Ezt a topikot azért nyitottam,hogy beszélgessünk a Silent Hill nevezetű horrorcsodáról! Nekem speciel a 2. a kedvencem,abban a legjobb a sztori,a játékmenet...és nektek melyik a kedvencetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Silent Hillből csak a 2vel tudtam játszani, adódik ez a gépemből De nekem nagyon bejött amúgy is nagy túlélő horror rajongó vagyok. Barátommal kitoltuk az összes létező végigjátszással annyira megtetszett, és jó a zene a végén ^_^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Április 2, 2008 Author Share Posted Április 2, 2008 Igen az nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Én most a 2-őt nyomom full magyaron igaz csak az elején járok de már most megtetszett most kell elmennem vmi parkba csajhoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Éna 4-el játszottam, de elkadtam ott mikor a börtönben kell valamit csinálni A zenéje bejött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Május 3, 2008 Author Share Posted Május 3, 2008 Neeo szólj ha kell vmi segítség,nem olyan nehéz a 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 személyszerint még énis csak a kettővel játszottam/végigvittem a többit még ne is próbáltam de ami késik nem múlik ugye ha kell segitség kettőben énis tok segiteni am fantasztikus játék csak zavazó néha a kamera....más negatívum sztem nincs.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Nem nehéz játék csak feltöltésekkel linkelésekkel vagyok elfoglalva meg az oldalam frissítésével egyszer egy hétvégén kinyomom egy ideig! De azért THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASA90 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 A 4-el játszok és szernitem nagyon jó igaz még csak az elején vok.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Május 5, 2008 Author Share Posted Május 5, 2008 Jó a 4 is de az örök klasszikus az a 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-boy Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Az tuti. De a többi rész naon jó. Az Origins is kellemes meglepetés volt, ahhoz képest hogy mindenféle hype nélkül érkezett PS2-re, kifejezetten érdekes újítások kerültek bele. A "tükrös" megoldás nagyon eredeti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Május 18, 2008 Author Share Posted Május 18, 2008 Ilyenkor kéne egy PS2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Minek? Az összes Silnt Hill kijött Pc-re. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-boy Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Sajnos az SH Origins nem Csak PSP és PS2-re. Kíváncsi leszek a Homecoming-ra, egyelőre az is csak PS3, X360-ra van bejelentve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Hja oks, én tévedtem Hát remélem az kijön majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteSheep Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Homecoming trailerek alapján nagyon jol néz ki bár már ez is az 5.(vagy nem?) rész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Minek? Az összes Silnt Hill kijött Pc-re. Ez nem igaz sok rész nem jött ki pcre pl ott van az origins meg az 1 is...az meg h az eggyet lehet emuval játszani az még nem jelenti azt h kijött...számomra nagyon bosszantó az h játszok vele és reflexből nyomok egy escape et erre kivág a játékból.... Amúgy én is nagyon szeretem az SH pcs részeit...nekem a 2 és a 3 jön be nagyon....a 4 az vhogy nem igazi silent hill.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 én tegnap kezdem a 4-et eddig az in game idő 2:30 perc és igen jól haladok előre neme ez a rész is tetszik nagyon jó a sztori;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 csak a 3.mal jáccotam, de a film jobban bejön mint a játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 21, 2008 Author Share Posted Június 21, 2008 Nekem a kettő marad az örök favoritom,no meg az egy,de a többi rész is igen izgalmas,nekem a 3 valahogy nem annyira tetzsett,persze az is egy mestermű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orcboy Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 a három az nekem túl betegesre sikeredett :P de a 2 és a 4 az nagyon tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson Posted Június 27, 2008 Share Posted Június 27, 2008 A 2. a legjobb ez nem kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsy Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 üdv mindenkinek lenne egy kérdésem: nekem megvolt a 2,de ugy szagatott,hogy élvezhetetlen volt vele játszani a konfigom proci intel pentium 733 Mhz proci,512 Mb memória,geforce 2 mx 400 64 mb vga mitől van ez,állitólag ezen a konfigon el kéne futnia? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikipapa Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 sziasztok ....(xbox360) én abszolut silen hill fun vagyok.....most jött ki az új rész de csak usa ntsc-ben találtam meg ....ha valaki tudja esetleg hogy honnan lehetne leszedni pal-ban annak nagyon megköszönném!!!! Még egy kérdés!!! Nem lehet valahogy átálittani az boxot hogy régio güggetlen legyen????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 A régiózár miatt még várni kell kicsit a PAL-ra...(álítólag kb 1 hét még, warez lehet már a napokban) Nem lehetséges a "régiófüggetlenítés" sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Jó ötlet volt ez a topic!Én már nagyon várom ,hogy kijöjjön Pc-re, az 5 tűkön ülök!Beszéltem olyan emberrel aki már játszott vele és oda meg vissza volt!Én kicsit azért tartok a csalódástól de remélem nagy durranás lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikipapa Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 [Én végigtóltam mindet eddig.....nálam az 1 a favorit.....lehet azért mertmég "fiatalon" játszottam vele és talán az első játékom volt amit végigvittem még anno ps1-en.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavinton Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Szerintem a legjobb az első és második rész. Bár én az összeset végig toltam nem is egyszer de ez a két rész tetszett a legjobban. A zenéje pedig a video game-ek világában az egyik legjobb (Akira Yamaoka követte el). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 Az elsőt PS1-en játszottam végig,és egyszerűen még mindig olyan feelingje van hogy csak na... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Az 1 elképesztően hangulatos és ijesztő.Aranypéldája annak ,hogy a grafika nem minden.Ronda a játék de eszméletlen nagy!!A többi résznek már szép a grafikája, sőt!Viszont a színvonal minden részben hasonlóan magas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts