executioner Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 http://www.metacafe.com/watch/1194524/new_wheels_on_the_block Elég pihentagyuak lehetnek:D Már vagy 10* megnéztem. Kedvenc részem: oooh living in a wheelchair xd Sry ha már volt. Ha valaki talál még tőlük videot linkelje be, köszi:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 Ez télleg nagyon jó.A szöveget is érted??Mert az a lényeg.De azért szegényeket sajnálom hogy kerekes (wheelchair) székben vannak.Azért kösz a videót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 mekkora önirónia kifeküdtem annál a résznél hogy at least i'm not gay :D nagy arc mind Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Március 29, 2008 Author Share Posted Március 29, 2008 Ez télleg nagyon jó.A szöveget is érted??Mert az a lényeg.De azért szegényeket sajnálom hogy kerekes (wheelchair) székben vannak.Azért kösz a videót. Persze hogy értem a szöveget, de csak az angolokat. A legelsőt sajnos nem, azt valaki letudja fordítani? Nincs mit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 Elején azt hittem, hogy gúnyolni akarják a tolókocsisokat - arra nagyon nem lettem volna kiváncsi - de szerencsére nagyot "csalódtam" Jó fej emberek, jó még így is az életfelfogásuk és az élethez való viszonyulások. Jó látni ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts