ferpetee Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Az aggódó apa A tizennégy éves lány azt újságolja a szüleinek, hogy kimaradt egy mensese, terhes. Az ősök felmérgesedve, zokogva, kétségbeesve kérdik, hogy melyik disznó tette ezt vele. A lány a telefonhoz megy, tárcsáz, beszél, majd leteszi a kagylót. Fél óra múlva megáll a ház előtt egy vadiúj Ferrari, kiszáll egy öregedő, őszes halántékú úriember, drága, elegáns öltönyben, cipőben, és belép a házba. Határozottan a nappaliba megy, és leül a szülők és a lány közé. - Jó reggelt! - köszön. Hallom a lányuktól, hogy mi történt. Családi okok miatt nem tudom őt feleségül venni, de ajánlatom a következő: Amennyiben lánya születne, kap tőlem három üzletet, két apartman házat, tengerparti villát és 500 000 dollárt évente. Ha fiú lesz, nevére íratom két gyáramat, és ugyanúgy az 500 000 dollárt évente. Amennyiben ikrek lennének, egy-egy gyár és évi 250 000 dollár lenne az apanázsuk. Amennyiben elvetélne...Itt az apa, kihasználva a lélegzetvételnyi szünetet, közbeszól: - Akkor megdugod még egyszer!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 ismertem de nagyon nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 ismertem, nem túl "reális" vicc, de azért jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 jót nevettem rajta köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 sztem nem rossz:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3xter20 Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 hummm... jó vicc de más dolog, ha épp te vagy az apa a való életben... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Hehe ,ez tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Elég nyújtott vicc és nincs min röhögni mert elunod az életed mire elolvasod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts