TrueMaster Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Nagyon jó videót vesz fel, de azt én is tapasztaltam hogy legjobb minőségnél úgy 30-40mp-ként beakad 1mp-re. Mondjuk ezt szaggatásnak nem nevezném... Gondolom itt valami szoftveres probléma lehet, lehet egy frissebb sw megoldaná a problémát, de annyira nem zavar, úgyhogy nem foglalkozom vele. Inkább csak fényképezek, arra meg tökéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szbence16 Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Sziasztok! Én csak annyit szeretnék kérdezni a telóval kapcsolatba, hogy hallottam már olyant is, hogy fizetős a gps és hallottam olyat is hogy nem... most akkor melyiknek higgyek? segítsetek... karácsonyra kapom a telót! És még annyi, hogy kell hozzá internet? mármint a gps-hez? köszi a választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 üdv. kicsit meghaxolod a gpst rajta Garmin pl. nemkell hozzá se internet se fizetned nem kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGoHT__MoYa Posted Május 17, 2010 Share Posted Május 17, 2010 üdv érdekelne olyan, hogy... --> hallottam olyanról, igaz Iphone ra, hogy magát a netet valami féle programmal használja ingyenesen! nem wifin keresztül! <-- esetleg ez lehetséges n95 re is? vagy az(ok) a programok csak alma telefonokon mennek? elöre is köszi a vélaszt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_1031 Posted Június 6, 2010 Share Posted Június 6, 2010 üdv nincs ilyen program iPhone-on, sőt, semmilyen más mobilra. Wifin tudsz netezni, vagy mobil nettel. Opera mini van iPhone-ra, azzal 10%-al alacsonyabb az adat forgalom mint más böngészővel, opera mini valszeg van N95-re is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 10, 2010 Share Posted Június 10, 2010 Üdv mindenkinek! Kapott a kis N95 8GB-om egy kis kék színt :) Mit szóltok? Nekem nagyon bejön, már elegem volt a fekete színből... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
messzála Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Jó super már én is gondolkodom valamin. De lehet ,hogy marad a fekete. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts