d3xter20 Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Na a lényeg, hogy kipattant a fejemből egy nagyon nagy hülyeség. Fáradt ötlet, de egy próbát megér. Hogy hogyan is? --> Pl. vki ide beírja hogy: "Lesz vki a keresztapám, keresztanyám?" Akkor vki vállalhatja ezt a tisztet, bárki aki akarja és azt kiirja az aláírásába, hogy: "XY a keresztfiam, keresztlányom"... És aki "megkereszteltetett", az azt írja ki az aláírásába, hogy: "XY a keresztapám, keresztanyám." Ha otvar hülyeségnek tartjátok, akkor ez van.. Na akkor kezdem is. Lesz valaki a keresztapám, keresztanyám? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Nekem már Nes-Thor a keresztapám tornyházban (mivel ő ott a helyi keresztapa ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 én leszek tündérkeresztanya..nos d3xter20? és szeretnék egy bátyust...valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 hát, én szívesen lennék.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 viszont ha 92es vagy csak öcsi lehetsz az meg nem jóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts