zidane10 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Sziasztok, Egy kérdésem lenne.Az a problémám, hogy a routerem (SMCWBR14-G2) nem folyamatos időközönként ledob az internetről, míg a másik csatlakoztatott gépen (Wifi) zavartalanul működik továbbra is minden. Ilyenkor mindig ki kell húznom a routert és újra be kell dugnom.Bocsi a fogalmazásért, de nem nagyon vágom a témát Tudna valaki tippet adni a megoldásra? Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trionin Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Nekem is volt régen ilyen fajta problémám, azt mondták rá, hogy szoftverhiba. Nekem kicserélték. Ha van rá garancia akkor vidd vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanx Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Hi! Volt nekem is ilyen gondom, nekem a firmware frissítés megoldotta egy időre a gondot, de ha biztosra akarsz menni vegyél inkább egy komolyabb eszközt (pl.: LinkSys), én is így tettem, és azóta no problem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts