Szipi Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 nagyon aranyos összeállítás, jókat nevettem rajtuk, és tényleg idetévedtem egy kis késéssel ezzel viszont nem értek egyet: "3. Egyszerre lehetsz szép és intelligens." ez csoda lenne szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Ha most magamra akarnálak haragítani akkor azt írnám erre, hogy az lenne a csoda ha nem így lenne úgyhogy inkább csöndben maradok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 jópofa, kár szerintem amugy fenn akadni ezen, mivel a női párja meg a férfiakra nézve sértő szóval 1:1 mind a két nemnek vannak érdekes szokásai , de ez igy van jól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 ott a pont én is csak hülyeségből írtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 hűű bazz' ez jólesett a férfi büszkeségemnek morze nálad vmi nincsen rendben Hali! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 háháá, a nevetés jó dolog és ez most hozzásegített... kössz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 lol jókat nevettem, és az az igazi poén, hogy igazak is. 11. 10 perc alatt le tudsz zuhanyozni és felöltözni. kivéve ez, mert fél óráig szoktam zuhanyozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts