dubo Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 1. A telefonhívásaidat 30 másodperc alatt lerendezed. 2. Egy 5 napos szabihoz elég egy kis hátizsák. 3. Egyszerre lehetsz szép és intelligens. 4. Egy kis sörhas nem zavarja a másik nemet. 5. A TE barátaid szexuális élete rendben van. 6. Az összes befőttesüveget ki tudod nyitni egyedül! 7. A segged és a melled mérete soha nem befolyásolja a munkaadód döntését felvételnél. 8. Nem hurcolsz magaddal óriási ridikült tele fölösleges cuccokkal. 9. Téged nem zavar, ha le van hajtva a WC ülőke... legfeljebb felhajtod... 10. A régi haverok nem sajnálnak, ha meghízol. 11. 10 perc alatt le tudsz zuhanyozni és felöltözni. 12. A sok szex nem tudja a "jó híredet" elrontani. 13. Az alsógatyád 3-as csomagban csak feleannyiba kerül mint egyetlen női bugyi. 14. Neked nem kell minden éjjel egy szőrös pasi mellett aludnod... 15. 2 pár cipő is bőven elég. 16. Senki nem tartja cikinek, ha 32 évesen meg "szingli" vagy. 17. Bele tudod a hóba pisilni a nevedet! 18. Nyugodtan megehetsz egy banánt nagyobb társaságban is. 19. Nem zavar, ha a szex előtt nem volt előjáték. 20. Ugyanazért a melóért többet kaszálsz. 21. Senki nem hagyja abba egy disznó vicc mesélését, ha belépsz az irodába. 22. Az autószerelők mindig az igazat mondják neked. 23. Teljesen hidegen hagy, hogy észrevette-e valaki az új frizurádat. 24. Mindig egyformán jó hangulatban vagy. 25. Ülhetsz szétvetett lábakkal, mindegy mi van rajtad! 26. Ráncok és az őszülő haj csak még sármosabbá tesz. 27. Senki nem nézi a melleidet beszélgetés közben. 28. Soha nem hagyod ki az alkalmat a szexre csak azert, mert fáj a fejed! 29. Ha egy nő nem szimpatikus, attól még lehet egy jót kefélni vele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Mennyire igazak Én szeretek férfi lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Ezt a pontot nem nagyon értem: 18. Nyugodtan megehetsz egy banánt nagyobb társaságban is. A többi amúgy jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Hány éves morze? Ha 14-nél kevesebb akkor nincsen gond, később megérted Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 éljünk mi! jó kis összeállítás, jókedvem lett tőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Szipi meg ne lássa mert akkor annyi nekünk, mert jön a nemulass Kíváncsi vagyok mit szól hozzá, nevet vagy sovinisztának titulál minket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 ez igy van férfinapot akarunk minden tisztelet a miénk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Hány éves morze? Ha 14-nél kevesebb akkor nincsen gond, később megérted És ha pont 14 ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 akkor már értened kellene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 És ha pont 14 ? Én is 14 vokd e értem Jó kis összeállítás de tényleg... De Ha ezt Szipi megkátja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Akkor magyarázzátok el nekem, hogy megértsem . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Hát öhhhm.... izé.... ha nő egy nagyobb társaságban banánt eszik, akkor az olyan, mintha sz*pna Ennyi Még mondjátok néhányszor és tuti, hogy idejön szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Hehe, ez a pár sorocska igencsak jókedvre derített! Kösz má! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarceeKa Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Hehe Ez nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Hát öhhhm.... izé.... ha nő egy nagyobb társaságban banánt eszik, akkor az olyan, mintha sz*pna Ennyi Még mondjátok néhányszor és tuti, hogy idejön szipi Na eddig értem, de ha a férfi eszik banánt, akkor róla ugyanez elmondható (feltéve ha b*zi) . Ja, ami szipit illeti: Szerintem jókat nevet a hozzászólásokon... . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 hát nemtudom ha te ránézel egy banánt evö férfira és az jut rola eszedbe hogy sz0pik nálad valami nincs rendben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 mitörténik ha idejön? pont ő nyitott témát "miért jó nőnek lenni" címmel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 WuuWuu: Nem gondolom azt, de például ha egy nő eszik banánt, akkor sem gondolok azonnal a sz0pásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 mitörténik ha idejön? pont ő nyitott témát "miért jó nőnek lenni" címmel Mi történne...csak nem harap meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost7 Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Hát gyerekek pedig ha Szipi ide téved szétcsap mindnyájunkat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donike Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 ez mind a nőket cikizi... lehet, hogy nem 2 perc alatt készülünk el, és lehet, hogy sok felesleges cucc van nálunk, de képtelenek lennétek meglenni a női nem nélkül, úgyhogy kicsit több tiszteletet, ha kérhetném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 ezek csak poének amúgy szerintem elmondható ugyenez fordítva is nem ? amúgy tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Egy dolog kimaradt a listából...TUDUNK ÁLLVA PISÁLNI! Persze lábon állva értettem...bár én a másikféle állva is tudok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Ez brutális Főleg amit Greg írt most Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 greg amugy a nők is tudnak mer van már ilyen hülyeség valami tölcsér formájú, ugyhogy a nökis tudnak azzal állva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 alapjáraton is tudnak állva, bármiféle eszköz nélkül... csakhát össze vissza megy.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 hogy ezek mennyire igazk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Tudom, tudom...az FHM első magyarországi kiadásában volt asszem..."piss like a man"...de az csalássssss!!! Az nem oan... most ha azt írom, ezzel is utánozni akarnak...akkor egyesek ketté fognak akarni harapni engemet... bucmac: és akkor mivan...megfelelő helyen kell lenni! szerk.: már értem, bocsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 A telefonhívásaidat 30 másodperc alatt lerendezed. nekem enél kevesebb!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Ez jó és igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts