kolyok74 Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Sajnálatos,higy azért kell drukkolni,hogy legyen végre csapatunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 1, 2008 Author Share Posted Június 1, 2008 végre végetért minden idők egyik(?) legrosszabb szezonja... ez a legnagyobb pozitívum ami a záró meccs után el lehet mondani remélem a jövő héten már konkrét neveket is lehet hallani, h kikkel erősítenénk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 örülhetnek hogy vége ennek a pocsék szezonnak .Nagy átalakítás kell és több fegyelem + munka . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Csinálni kell egy nagytakarítást és akkor minden rendben lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 2, 2008 Author Share Posted Június 2, 2008 vasas, lazic, vincze, mátyus, lisztes elküldve.. utóbbi hármat sajnálom, de inkább csaka múltjuk miatt.. jelenlegi pletykák erősítésre: Rabóczki Balázs, Dragan Vukmir, Leandro, Márkus Tibor, Oláh Lóránt, Varga Zoltán, Sorin Botis, Balog Zoltán, Jan-Michael Williams, Jason Morrison, Rafe Wolf, Aaron Downing, Matthew Bartholomew, James Ashmore, Liban Abdi, Nicky Law, Mamadou Seck, Ben Starosta, Ryan Cresswell, Luton Shelton, Danny Webber persze a későbbiekben még felmerülnek bőven mások is szintén pletyka, h magyar szinten kimagasló összeget fogunk fordítani játékosvásárlásra a nyáron Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 hát az öregeket tényleg el kell küldeni és pénzt is kell költeni ha jövőre vissza akarunk jutni és jó játékkal. Bár én a fradi utánpótlását fejleszteném nagyon. Sok fiatal tehetséget felkarolhatnának úgy mint az mtk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 2, 2008 Author Share Posted Június 2, 2008 lesz akadémia is természetesen. de mire az beérik, az még 5-10 év, addig igazolni kell szerk: Az "aláíráspénz" megszüntetve Információink szerint klubunknál az angolok szerepvállalásával megszűnt a Magyarországon még mindig divatban lévő "aláíráspénz". Az angol tulajdonos a jövőben képes a csapatért illetve játékosokért nagyon komoly anyagi áldozatokat hozni, de csak akkor, ha a teljesítmény is megüti a kívánt szintet. A hírek alapján a teljesítmény nélküli előre kapott pénz megszüntetésének az első áldozata egykori védőnk Sorin Botis. A román védő komoly summát kért az aláírásáért cserébe, amelyre a klubtól nemleges választ kapott. helyes! mondjuk így valszeg több átigazolás is meghiúsul, persze az már más kérdés, h ilyen játékosok kellenek-e, akik csak a pénz miatt jönnének.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 10, 2008 Author Share Posted Július 10, 2008 no így a szezon kezdetéhez közeledve egy kicsit felélesztem a topicot eddig hát új játékos jött, és főleg az idősebbek távoztak. az új játékosok: James Ashmore, Liban Abdi, Ryan Cresswell, Jason Morrison, Rafe Wolf, Aaron Downing, Matthew Bartholomew. kivétel nélkül fiatal srácok mind, és szerepeltek országaik utánpótlás válogatottjaikban. bár sokat még nem lehetett látni belőlük, de az eddig látottak alapján főleg Abdi és Morrison komoly erősítést jelent. Állítólag a héten aláír Márkus, szvsz ő is zsákbamacska, meg nem is fiatal már, de remélem beválik. pletykálnak még Kötelesről is, ő nagy igazolás lenne, de szinte esélytelen sajna. sok próbajátékos van jelenleg a csapatnál közülük az amerikai fiatal Diaz feltehetően marad, illetve egy brazil utánpótlás válogatott srác is érkezhet, ez attól függ, h kap-e portugál útlevelet. ha kap, akkor kapásból a sheffield-hez megy (ebből is látszik, h nem rossz játékos), ha nem, akkor jön ide vmint augusztusra várható még egy sheffield-i játékos különítmény, mert miután ott végeztek a felkészüléssel és látják, h ki nem fog beférni a keretbe, azt átirányítják ide, ez akár 4-5 játékost is jelenthet (pl. Shelton, Starosta, Law) az igazolásokról egyelőre ennyit a múlthéten elkezdte az edzést a csapat, ugyan azt az edzésmunkát csinálják, mint a sheffield, az idősebb játékosok, és egy-egy saját nevelés alig bírják a tempót érdekesség, h az erőnléti edzéseket egy - szintén a sheffiled által idehozott - fiatal angol srác tartja, aki eddig rögbi vmint krikett csapatoknál volt erőnléti edző. ma lejátszotta a csapat az első edzőmeccsét (sajnos zártkapuk mellett ) a Szigetszentmiklós ellen, a meccs 3x30 percből állt, és mind a 3 harmadban más 11 játszott, plusz a harmadik harmadban még két csere is volt, illetve vannak sérültek, tehát jelenleg kb. 40 játékosból válogathatja k ia keretét az edző ami azért nem rossz. a meccs vége 5-0 lett, a gólszerzők: Souare, Shaw (2), Abdi, Tóth Bence a következő meccs hétfőn lesz este hétkor, mégpedig a Sheffield ellen, akik minden bizonnyal a legerősebb csapatukkal jönnek (akikkel ugye fel akarnak jutni a Premier League-be), hisz ez egy fontos meccs a felkészülésükben, a Fradinál pedig bizonyítani akarnak a játékosok, így jó meccsre van kilátás. a jegyek annyiba kerülnek, mint a bajnokikra: kapu mögé 800, oldalra 1450. ehhez is egy érdekesség: a hétfői meccsig végre lefestik a reflektorokat, kettőt zöldre, kettőt fehérre, így végre eltűnik a sok rozsda, és a kicsit romos hangulat, vmint az összes égőt kicserélik bennük, így félhomály helyett fényár lesz ismét az üllői úton ( a kispadoknál a székeket is kicserélik normálisra, de ebből mi szurkolók sokat nem veszünk észre) végül pedig ma az mlsz elkészítette a sorsolást: FTC-Tököl (08.09., 19.00) Bőcs-FTC (08.17., 17.30) FTC-Békéscsaba (08.23., 18.00) BKV Előre-FTC (08.31., 17.30) FTC-Jászberény (09.07., 18.00) FTC-Szolnok (09.13., 18.00) Vác-FTC (09.20., 16.00) FTC-ESMTK (09.27., 17.00) Cegléd-FTC (10.04., 15.00) FTC-MTK II (10.12., 16.00) Kazincbarcika-FTC (10.18., 14.30) FTC-Baktalórántháza (10.25., 16.00) DVSC DEAC-FTC (11.02., 13.30) FTC-Makó (11.08., 16.00) Vecsés-FTC (11.15., 13.30) hát így hirtelen ennyi, most már jönnek a meccsek, lesz miről írni bár nem tudom végigolvassa-e egyáltalán vki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 40 fős keret az nem semmi remélem egy normális csapatot összehoznak már. A jegy nem is kerül sokba a mérkőzésre ,de nem hinném hogy ki tudok menni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 14, 2008 Author Share Posted Július 14, 2008 Fradi - Sheffield 2-3 az elején gyorsan bekaptunk két potyagólt, ettől függetlenül nem volt rossz a meccs, és örömteli, h több játékos is nagyon jól játszott. a két félidőben két külön csapat játszott, ha a két 11ből összekovácsolnak egyet, az jó kis csapat lesz, jelenleg bizakodó vagyok a jövőre nézve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Olvstam a nemzetisport összefoglalóját....úgy tűnik nem volt egy rossz mérkőzés de van még mit fejlődni és a felkészülés alatt tényleg meg kell találni az ideális keretet. Valószínűleg most is ők a másodosztály legnagyobb esélyesei ,most már nem kéne elcseszni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsooolt Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Ja nem volt rossz a meccs, csak hát megint kikaptunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 no, elkezdődött a bajnokság, harmadjára is az nb2 Fradi-Tököl 6-2 g.: Shaw (2), Ferenczi(3), plusz egy öngól ~10000 néző meglepően jó volt a meccs, sok gól, sok szép támadás, jó szurkolás, remélem a folytatás is hasonló lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Hát gyerekek.... az első félidő után nem képzeltem el ilyen 2. félidőt gynyörű volt.... Ádámnak még fejlődnie kell, de idővel nagy kapus lesz belőle Viszont olyan Come Back-os polót hol lehet szerezni? Csomó embernek nem jutott... sok barom 4et 5öt vitt... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 hamarosan nyílik majd új Fradi-Shop, szerintem ott majd lehet kapni, persze pénzért :S én 10 perccel kezdés elött értem ki, akkor már nem volt, viszont én is láttam több embert is több pólóval.. mondjuk a szervezők is készülhettek volna többel, mert a 10ezer néző azért várható volt, és úgy reklámozták, h mindenki kap.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Én is voltam kint a meccsen, és nagyon örülök, hogy kimentem, mert végre láttam játszani a csapatot, és a 6 gól mellett rengeteg helyzetünk is volt Az egyik legjobb meccs volt amin eddig kint voltam, és azt hiszem sokat elmond, hogy a végén állva tapsolt a legtöbb szurkoló Azt hiszem ilyenre régóta nem volt példa az Üllői úton... Sajnos csak a 20. percre sikerült bejutnunk, mert akkora sor volt a pénztárnál, hogy alig kerültünk oda. Mondjuk szerencsére a második félidő sikerült sokkal jobban, úgyhogy a lényegről nem maradtunk le. Amúgy 12ezer polót csináltattak, szóval jutott volna mindekinek, csak sajnos tényleg volt aki 5 darabot is elvett... Egyik haverom már háromnegyedre bejutott és már akkor sem kapott polót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Én majd tuti veszek Barátnőmnek is természetesen Nagyon hülyén volt ez a poló dolog megszervezve.... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Az lett volna jó ha mindenkinek adtak volna egyet mikor belépett a kapuknál... Nem így, hogy magadnak veszed el, és ha úgy tetszik akkor többet is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Így van... kapuknál kellett volna adniuk egyet mindenkinek... ez így nem volt korrekt... remélem boldogak azok akik 5öt is elvettek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 A Békéscsaba, jövőhéten veletek játszik,szarrá verünk benneteket .Pozsár Gábor, a Jászberénynek 4 gólt lőtt nálunk,csak szólok ,ja,és mindezt egy fél félidő alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Álmodik a nyomor (remélem nem tévedek ), asszem így mondják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Na majd meglátjuk mi lesz Szerintem én kimegyek majd a meccsre De elötte húzzuk be a Bőcs ellen a 3 pontot, és nyerjünk a kupában is. (Csak most nézem, lehet hogy nem is volt olyan nagy szám Tököl elleni győzelmünk? TÖKÖL - VÁC ÚJBUDA LTC 3 : 8) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 A Békéscsaba, jövőhéten veletek játszik,szarrá verünk benneteket fő az önbizalom...a remény hal meg utoljára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Félidő : Bőcs-Fradi 2-0 :D :D :lol: :lol: Jövőhéten nyerni fogunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Végeredmény : Bőcs-Fagyi 2-1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 bakker ,comeback mi ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Na, hát ez szép volt... Azért a Békéscsaba ellen kimegyek, mert még reménykedem, hogy ez csak egy kisiklás volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Bőcs, ilyen is van (?), hmm......., ez hihetetlen, Bőcs(?), ezt nem hiszem el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 19, 2008 Author Share Posted Augusztus 19, 2008 hát nem tudom mit mondjak.. még párfordulót azért várok mielött elkezdem temetni a csapatot, de ahogy az ns is írta ez most comeback.. a tavalyi formához.. :S (don d kéretik nem fagyizni, mi sem illetjük gúnynevekkel a békéscsabát) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkapas Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 hello nekem olyan kérdésem lenne hogy neten valahogy lehetne nézni a fradi meccseket? mert nincs sajna sport 2-öm:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts