etooo Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 A Ferencvárosi Torna Club topicja furcsa, h eddig nem volt ilyen topic a következő meccs kedden Fradi - Sheffield United, a testvércsapatunkal meccselünk, és remélhetőleg nyerünk is (bár a szolnoki meccs fontosabb). aki nem tud a helyszinen szurkolni, az nézheti a sport1-en, illetve akinek nincs sport1-e, az a pepsifoci.hu-n egy 300 forintos sms ellenében. Hajrá Fradi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyJump Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 A Fradiról írom a szakdogám, remélem kész leszek vele időre... amúgy nem tudom nézni a meccset holnap, mert értekezletem lesz fél7-től Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Etooo ez egy nagyon jó ötlet hogy csináltál a Fradinak egy topicot! Hajrá Fradi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Hajrá Fradi! Valószínűleg holnap nézem a meccset a TV-ben, helyszínre nem tudok menni, viszont a hétvégi Szolnok- Fradin ott leszek, csak remélem lesz még jegy reggel 8-tól kezdik árusítani a Tiszaligeti stadionban a jegyeket, lehet hogy be kéne mennem Szolnokra holnap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 24, 2008 Author Share Posted Március 24, 2008 nekem úgy rémlik hogy 6000 jegyet adnak, ha valóban így van, akkor biztos lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Biztos nagy mecs lesz!aszem még a Szolnok is veretlen a tavaszi szezonban és szerintem most erősebb is mint a Kecskemét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 24, 2008 Author Share Posted Március 24, 2008 plusz az őszi 1-2-ért sem ártana visszavágni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Hát igen de a Kecskemétet sem ártana jol elagyabulálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 "Mikor holnap leszáll az est, ünnepel majd Budapest..." Hát a holnapi meccset sajnos csak a Sport1-en nézem, de remélem, hogy azért jó eredményt érünk el még akkor is ha nincs tétje az összecsapásnak A Szolnok elleni meccs pedig valóban nehéznek ígérkezik, de helyt kell állnia a csapatnak az első nagyobb kihívásnál idén. Ez egy 6 pontos mérkőzés lesz, amit hozni kell. Hajrá Fradi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazsilada Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 én meg azt hogy ez nem újpest topic HAJRÁ FRADI!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 24, 2008 Author Share Posted Március 24, 2008 Grosics Gyula is pályára lép a Sheffield ellen! A közelmúltban a Fradi hivatalosan is leigazolta Grosics Gyulát, átigazolási lapját, még súlyos betegsége idején, a kórházi ágyon írta alá. Szerencsére az óta megerősödött annyira az egykori kiváló kapus, hogy a mérkőzés előtt a Ferencváros és a Sheffield vezetői, majd a pálya szélén az FTC szurkolói is köszönthetik őt. Grosics Gyula egyébként örömmel és meghatottan várja a Ferencváros játékosaival, vezetőivel és a szurkolóival a találkozást. A kezdőrúgás elvégzése után aztán hivatalosan, a mérkőzés keretében váltja őt a kijelölt cserekapus. hatalmas respect Gyula bácsinak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Hát igen de a Kecskemétet sem ártana jol elagyabulálni Csak szeretnétek a Kecskemétet megverni ha jól rémlik ősszel sem sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Hát nem sikerült de azóta egy 360 fokos fordulat történt a Fradinál van pénz, erősödött a csapat és hazai pályán leszünk! 10ezer ember előtt megesszük a Kecskemétet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 24, 2008 Author Share Posted Március 24, 2008 kiegészíteném azzal, h tavaly sem sikerült... :S épp ezen kéne már végre változtatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Hát nem sikerült de azóta egy 360 fokos fordulat történt a Fradinál van pénz, erősödött a csapat és hazai pályán leszünk! 10ezer ember előtt megesszük a Kecskemétet Kijavítanám, 180 fokos fordulatot vettünk, mert ha 360-as lett volna akkor az pont egy kör, és akkor ugyanoda térnénk vissza, és ugyanabba az irányba haladnánk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Jah tényleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 jöttök szolnokra asszem vasárnap. én ott leszek, és hajrá szolnok ! remélem jó meccs lesz és nyerünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 25, 2008 Author Share Posted Március 25, 2008 én pedig remélem nem szakad meg a hagyomány: március 30.-án még soha nem kapott ki a Fradi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Ha jól számoltam a legutóbbi 9 bajnokiját zsinórban megnyerte a Fradi, szóval a Szolnok ellen nem szabad, hogy megszakadjon ez a sorozat, meg kell lennie a 10. győzelemnek is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 25, 2008 Author Share Posted Március 25, 2008 jól számoltad ellenben még egy győzelem esetén is a szolnok lenne jobb helyzetben, mert több a győzelmük.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Na ha minden igaz, akkor holnap meglesz a vasárnapi Szolnok - Fradi meccsre a jegyem, vendég szektorba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 nemsokára kezdödik a meccs ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Jaja Hajrá Fradi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Sajnos a meccs nem úgy alakult ahogy azt gondoltuk, bár Lisztes beállása után azért már akadtak helyzetei a Fradinak is. Egyértelmű, hogy ő volt a meccs legjobbja (legalábbis a hazai oldalon), és kár, hogy csak egy félidőt játszott. Mindenesetre Grosics Gyula bácsi szereplése megható volt, csak azt sajnálom, hogy kikapott a csapat az ő debütálásán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 azt hittem több gól lesz ,elvégre ez egy gálameccs volt . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 25, 2008 Author Share Posted Március 25, 2008 ez volt az egyik legrosszabb hangulatú meccs amin kintvoltam hideg van? ok, nem gond. gyengén játszik a csapat? megszoktam, ez van. nincs vezérszurkoló és dobos, ezáltal gyenge össze-vissza szurkolás van? ennyi ember mellett másra számítottam. mégis előkerül egy ember egy hangosbeszélővel, és jóformán mást sem csinált, csak ötpercenként elindított egy szídást? na neee.. remélem a jövőhéten már visszatér a normális kerékvágásba az élet a kapu mögött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Hát ezt sajnálattal hallom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Hát tényleg nem a szokásos szurkolás volt, mert még tv-n keresztül is furcsa volt, hogy akadt több periódusa a meccsnek amikor teljesen csendben voltak a kapu mögött, aztán maximum egy kisteleki kiáltás következett, de csak jóval később... Mindegy, mostmár a Szolnok elleni bajnokira kell készülni, mert bár nem csak ezen fog eldőlni a továbbjutás, de elég meghatározó mérkőzés lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 26, 2008 Author Share Posted Március 26, 2008 ha a hétvégén csank nem lazicsot játszatja, hanem bambát, akkor már megérte a meccs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 29, 2008 Author Share Posted Március 29, 2008 a kecskemét ismét nyert, holnap rajtunk a sor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts