miszkyy Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Hello! Múltkor a fórumot böngészve találtam rá erre a "Photography ToolKit 2007 Pro DVD" nevű letöltésre http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=89193 A leírásban találtam ezt a képet: Na, ezzel kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy nem tudja-e valaki, hogy hogyan is kell egy ilyen képet csinálni... Próbálkoztam, de nekem nem jött össze. (Paint Shop Pro 7 van a gépemen) Nagyon köszönöm a segítséget előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Nekem nincs meg ez a dvd, de azért leírom röviden én hogyan csinálnám! Felső rész, 3 kép, háttér elhomályosítás, egymás mellé vágás, és valami non fig minta feléje egy másik rétedre, felirat talán egyértelmű, az alja meg kijelölsz téglalapokat, és van színátmenet a ps- ben, azt rakod rá az egyes téglalapokra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted Március 22, 2008 Author Share Posted Március 22, 2008 Nagyon köszi a segítséget!... De bővebben is el tudnád mondani hogy hogy is kell csinálni. Csak mert nem vagyok nagy képszerkesztős...inkább videozgatni szoktam (chromakey) Nagyon köszönöm a segítséget előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 ha ráér akkor jövö hétvégén leírom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted Március 22, 2008 Author Share Posted Március 22, 2008 Ohhhh, köszi! De arról érdeklődnék hogy magának a képnek a tónusát, vagy színezetét hogy lehet, és a háttér homályosítását. Mert a többit én is tudom... Köszönöm előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 a háttér külön rétegre kerül, legalulra. és ezt homályosítod Gaussian blur-al (magyarban gauss életlenítés a szűrők->életlenítés menüpontban) a tónus pedig csinálsz egy új réteget, legfelülre húzod, kitöltöd színátmenettel, vagy sima színnel, és a rétegstílusokat (layer mode) állítgatod, és azon hagyod, amelyik tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted Március 23, 2008 Author Share Posted Március 23, 2008 Nagyon köszönöm a segítséget! Megpróbálom a dolgot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts