Sixpounder Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Mp4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 MP4 a legjobb. Legalábbis azér tmondom ezt mert nekem ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 régen mp3 lejátszó, de már csak mobil Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 semmit... mostanában csak otthon és vezetés közben hallgatok zenét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Ipod Touch Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 MP4 lejátszo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Mp3 lejátszó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 hát van mp3 lejátszóm , de az régi van mp4 lejátszóm, de betörött a kijelzője van mobilom, de én inkább azzal telefonálok szóval maradt az Ipod. IPod Shuffle-m van. szerintem sokkal jobb, mint akármelyik más, mivel kijelző nélkük 3x tovább bírja töltés nélkül, nem böhöm-nagy, és végtelenül egyszerű használni. Az IPod Touch meg hülyeség, akkor már inkjább egy IPhone... a Touch ugyanaz, csak még annyit se tud, mint az IPhone... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Mp3-ra szavaztam, de mostanában már headszeten halgatok zenét a mobilomról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Szar mobilomat Samsung U600 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Épp a hetekben ruháztam be egy psp fülhallgatóra, onnan hallgatom a zönét laptopról Egyébként meg a jó öreg walkman mobil. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 hunzepp: ha adsz plusz 60 ezret, ígérem lecserélem a Touchomat iPhone-ra, mert gondolom az nem zavar, hogy van egy KICSI árkülönbség a kettő között... Jó esetben tudsz vadi új touchot szerezni akár 45k-ért is (nekem ennyiért sikerült), bár ált. 50-70k között mozog az ára, kapacitástól függően. iPhone-t meg legjobb esetben 90ért veszel használtan, a felső határ a csillagos ég (itthon leginkább max 160-180k, de az már inkább lehúzás a buta embereknek)... Amihez nem értesz, ne mondd már rá hogy hülyeség... Mutass még 1 ilyen lejátszót, amire több tízezer program van, van wifije stb stb... A kérdésre válaszolva: ipod touch \o/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Walkman mobilt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csasa94 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Szerintem a Walkman mobil szól a legjobban (mp3, mp4 nekem nagyon szarúl szól, igaz nem valami márkásak, az Ipodról meg nem tudok semmit, hangminőség tekintetében, úgyhogy maradt a mobil). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts